image-1

Există multe aspecte importante care trebuie luate în considerare când vine vorba de designul site-ului. Când creați un site web, compania de web design ar trebui să vă asigure că website-ul poate fi căutat si accesat de pe diferite dispozitive, cum ar fi smartphone-uri, tablete sau laptop-uri. Indiferent de natura afacerii în care vă aflați, clienții ar trebui să poată accesa din orice loc convenabil lor. În acest articol, vom discuta cele cinci caracteristici esențiale care ajută la creearea unui design responsive.

1.Imagini și grafică flexibiliă – Pentru un design mobil de succes, toate imaginile și grafica trebuie să fie vizibile și flexibile de pe fiecare dispozitiv. Acest lucru este extrem de important atuncia cănd desfășurați un magazin online și doriți ca produsele expuse să poată fi văzute mai clar prin simpla mărire a imagini de pe telefon.

2.Timp de încărcare rapidă – Indiferent de dispozitivul pe care îl utilizează, site-ul ar trebui să se încarce rapid și fără probleme. În mod ideal, site-ul ar trebui să se încarce în mai puțin de 3 secunde. Acest lucru depinde în mare măsură de viteza internetului, precum și de cantitatea de informații pe care o transmite un site web.

3.Formular de contact – Dacă clienți sunt interesați de produsele / serviciile dvs. acestia vor dorii sa vacontacteze . Și vor să o facă rapid și eficient. Asigurați-vă că informațiile dvs. de contact sunt vizibile și ușor de găsit. Pentru dispozitivele mobile, trebuie să aveți informații de contact direcționate direct, astfel încât să dureze un singur gest pentru a vă apela. Acest lucru este foarte important atunci când vine vorba de designul mobil deoarece, de cele mai multe ori, informațiile dvs. de contact sunt primul lucru pe care vizitatorii îl vor căuta.

4.Accesibilitatea social media – Site-ul web ar trebui să permită vizitatorilor să acceseze rețelele sociale cu un singur click. Butoanele pentru mass-media sociale trebuie să fie integrate într-un mod în care vizitatorii să le găsesc cu ușurință.

5.Text lizibil – Ceva care este poziționat frumos pe site-ul desktop poate arăta diferit sau urăt pe  dispozitivele mobile. Exemplele pot fii multe imagini de dimensiuni diferite, cuvinte suprapuse etc. Designerul site-ului dvs. trebuie să asigure că aceste detalii sunt acoperite în mod adecvat pentru a beneficia astfel de un design de succes.  Echipa noastră va fi mai mult decât bucuroasă să vă ajute. Proiectarea cu succes a site-urilor responsive vă va aduce mai mulți clienți și vă va extinde afacerea. Asigurați-vă că angajați o companie de web design informat, care poate furniza cel mai bun serviciu posibil.