9 Caracteristici esențiale pentru un site puternic

1.Branding– Site-ul dvs. trebuie să prezinte marca, valorile, obiectivele și realizările firmei într-o manieră curată și modernă. De fapt, 2 din 3 vizitatori ai site-ului preferă să vizualizeze un site WordPress.  Site-ul dvs. trebuie să garanteze o experiența lipsită de dificultate și o cale clară pentru vizitator.

2.Tehnologie – Eficacitatea site-ului dvs. web depinde de tehnologia furnizată atât clienților, cât și colegilor. Front-end-ul site-ului web trebuie  să se adapteze la diferite dispozitive și rezoluții de ecran (laptop-uri, telefoane etc.). Arhitectura de back-end trebuie să fie suficient de puternică pentru a conduce un site bogat în funcții, dar trebuie să fie suficient de accesibil pentru ca personalul dvs. să poată gestiona și actualiza cu ușurință conținutul său.

3.Securitate – Securitatea este integrată. Compania dvs. va beneficia de un design frumos în front-end cu măsuri de securitate etanșe, cum ar fi serverele întărite, criptarea, firewall-urile și respectarea standardelor moderne de securitate web.

4.Experiența utilizatorilor – Estetica nu este singurul element atrăgător aceasta este inutil dacă utilizatorul nu reușește să-și îndeplinească obiectivele. Site-ul dvs. trebuie să fie ușor de navigat, iar atenția lor este limitată. Ei ar trebui să acceseze  rapid informațiile pe care le doresc  , de accea trebuie să alegeți o agenție potrivită.

5.Design – Designul site-ului dvs. web este un amestec al aspectului unic, a calității experienței utilizatorilor și a adâncimii conținutului util. Doar o agenția de design poate să coaguleaze aceste elemente într-un mod care reprezintă cel mai bine brandul, credibilitatea și realizările firmei dvs.

6.Conținutul – Realitatea este că persoanele care chiar sunt interesati de serviciile dumneavoastră citesc intreg continutul site-ului astfel cuvinte sunt importante. Din acest motiv, este important să lucrați cu o agenție care are copywriteri cu experiență de cățiva ani.

7.Foto/video – O bună prezentare a firmei trebuie să implice utilizarea videoclipurilor originale și a fotografiilor firmei dvs.  Aceasta este cheia pentru a atrage cei mai buni clienți , deci căutati o agentie cu propriile servicii creative de design si dezvoltare.

8.Optimizat pentru SEO – Prin optimizarea motorului de căutare (SEO), firma poate atrage trafic de la persoane care vă caută pe Google. Dacă un potențial client caută orice fel de servicii sau informații, un site web optimizat SEO va aduce acest utilizator către site-ul  dvs.

9.Efectuarea unei alegeri corecte – Selectați o agenție care aduce îndemânare tehnică de vârf a industriei, o experiență domeniul online și o dorință fermă de a-și poziționa clienții către succes , este important să lucrați cu o agenție de web design complet echipată pentru a excela în fiecare dintre cerințele de mai sus.

DE CE ESTE IMPORTANTA VITEZA SITE-UL?

Există câteva aspecte importante ale unui site bine realizat; utilitatea, aspectul, branding-ul etc. dar cel mai important aspect este viteza de incărcare al acestuia ,adesea ignorat.  Internetul sa schimbat , de-a lungul ultimului deceniu, oamenii au folosit internetul din ce în ce mai mult devenind astfel ceva foarte util si important . Dacă un utilizator deschide site-ul dvs.  și nu se încarcă repede, este foarte probabil să creadă că există o problemă cu aceasta sau cu browserul acestuia. Apoi, ei vor închide site-ul și vor decide să acceseze o altă pagină web. În acest caz, site-ul lent va pierde un vizitator iar dumneavoastră o vânzare. Dacă cineva are o experiență neplăcută cu un website, este semnificativ mai puțin probabil să revină pe site mai târziu. Este mult mai probabil ca aceștia să aleagă data viitoare un site concurent și veți pierde acel client, probabil pentru totdeauna. Problemele legate de viteza site-ului sunt încă agravate de faptul că din ce în ce mai multe căutări se întâmplă pe telefonul mobil. Google a declarat că au avut loc mai multe căutări pe mobil decât pe desktop în 2015, iar tendința a continuat. Navigarea pe mobil reprezintă acum mai mult de 60% din toate browserele web. Pentru mulți, folosirea webului pe un telefon sau tabletă (spre deosebire de un desktop) poate însemna viteze mai scăzute ale internetului. De asemenea, aceasta poate însemna că oamenii navighează în deplasare, cum ar fi pauzele de prânz la serviciu sau în așteptarea la magazin. În ambele cazuri, un site lent este mult mai puțin probabil să fie tolerat. S-ar putea să așteptați un minut pentru ca un site să se încarce când stați acasă sau lucrați pe un computer, dar probabil că veți aștepta doar câteva secunde când navigați pe telefon. Datorită importanței globale Google a început să țină cont de viteza site-ului atunci când clasifică site-urile. Această modificare a avut loc în iulie 2018 și face parte din tendința Google de a evidenția website-urile  care se încarcă rapid. Potrivit Google, recentul “Speed ​​Update” pentru motorul său de căutare a fost instituit pentru a “încuraja dezvoltatorii să gândească în general despre modul în care performanța afectează experiența unui utilizator din pagina lor și să ia în considerare o varietate de metrici ale experienței utilizatorilor”. Dacă nu doriți să riscați o clasare slabă Google și clienții care renunță la site-ul dvs., este esențial să lucrați cu un dezvoltator de web care poate îmbunătăți viteza site-ului dvs.

Contactați-ne  chiar astăzi  pentru a vă imbunătăți viteza de incarcare.

Responsive Mobile

image-1

Există multe aspecte importante care trebuie luate în considerare când vine vorba de designul site-ului. Când creați un site web, compania de web design ar trebui să vă asigure că website-ul poate fi căutat si accesat de pe diferite dispozitive, cum ar fi smartphone-uri, tablete sau laptop-uri. Indiferent de natura afacerii în care vă aflați, clienții ar trebui să poată accesa din orice loc convenabil lor. În acest articol, vom discuta cele cinci caracteristici esențiale care ajută la creearea unui design responsive.

1.Imagini și grafică flexibiliă – Pentru un design mobil de succes, toate imaginile și grafica trebuie să fie vizibile și flexibile de pe fiecare dispozitiv. Acest lucru este extrem de important atuncia cănd desfășurați un magazin online și doriți ca produsele expuse să poată fi văzute mai clar prin simpla mărire a imagini de pe telefon.

2.Timp de încărcare rapidă – Indiferent de dispozitivul pe care îl utilizează, site-ul ar trebui să se încarce rapid și fără probleme. În mod ideal, site-ul ar trebui să se încarce în mai puțin de 3 secunde. Acest lucru depinde în mare măsură de viteza internetului, precum și de cantitatea de informații pe care o transmite un site web.

3.Formular de contact – Dacă clienți sunt interesați de produsele / serviciile dvs. acestia vor dorii sa vacontacteze . Și vor să o facă rapid și eficient. Asigurați-vă că informațiile dvs. de contact sunt vizibile și ușor de găsit. Pentru dispozitivele mobile, trebuie să aveți informații de contact direcționate direct, astfel încât să dureze un singur gest pentru a vă apela. Acest lucru este foarte important atunci când vine vorba de designul mobil deoarece, de cele mai multe ori, informațiile dvs. de contact sunt primul lucru pe care vizitatorii îl vor căuta.

4.Accesibilitatea social media – Site-ul web ar trebui să permită vizitatorilor să acceseze rețelele sociale cu un singur click. Butoanele pentru mass-media sociale trebuie să fie integrate într-un mod în care vizitatorii să le găsesc cu ușurință.

5.Text lizibil – Ceva care este poziționat frumos pe site-ul desktop poate arăta diferit sau urăt pe  dispozitivele mobile. Exemplele pot fii multe imagini de dimensiuni diferite, cuvinte suprapuse etc. Designerul site-ului dvs. trebuie să asigure că aceste detalii sunt acoperite în mod adecvat pentru a beneficia astfel de un design de succes.  Echipa noastră va fi mai mult decât bucuroasă să vă ajute. Proiectarea cu succes a site-urilor responsive vă va aduce mai mulți clienți și vă va extinde afacerea. Asigurați-vă că angajați o companie de web design informat, care poate furniza cel mai bun serviciu posibil.