profesional branding

Brandingul și designul reprezintă pasiunea noastră și suntem convinși că veți fi mulțumiți de munca noastră. De aceea oferim doar servicii de calitate pentru toate pachetele noastre de design. Fiecare sesiune de strategie este unică.Putem lucra cu branding-ul existent ca punct de plecare sau să începem un brand nou cu o ardezie curată. Ne petrecem o cantitate considerabilă de timp în traducerea viziunii și așteptărilor dvs. apoi, ne perfecționăm, revizuim și tranziționăm direcțiile multiple ale mărcii într-o singură traiectorie până când acesta evoluează și întrunește exact așteptările dvs.

Profesional Web Design Brașov este capabil să vă ofere servicii complete și satisfăcătoare pentru absolut toate cerințele de proiectare.  Putem proiecta toate elementele importante de care aveți  nevoie, cum ar fi broșuri, logo-uri, site-uri și social media. Folosim instrumente de design inteligente și eficiente. Creierul este conceput să proceseze vizual, astfel încât designul este, adesea mai important decât cuvintele.

Brand Development

Oferim expertiză reală în dezvoltarea și implementarea unor strategii inovatoare de construire a brandului, creând propuneri interesante și distinctive. Anii noștri de experiență, creativitatea și abordarea solidă, ne ajuta sa proiectăm design-uri care inspiră și motivează.

Brand Guideline Design

Un brand solid și consecvent este esențial pentru dezvoltarea  afacerii.Pentru a realiza acest lucru, construim doar design-uri exacte care pot oferi personalului, contractanților și partenerilor un singur punct de referință pentru a-i ghida în menținerea unei experiențe coerente în toate manifestările vizuale ale mărcii.

Logo

Vom expune puterea, potențialul și valoarea afacerii dvs. prin crearea unui logo clar, modern și care sa inspire încredere. Ne asiguram întotdeauna ca  logo-uri noastre sa fie originale și relevante cu întreprinderea dvs. Pentru a avea succes, companiile trebuie să evolueze, iar logoului este o parte esențială a acestui proces. Pentru a vă asigura acest lucru echipa noastră va elabora linii directoare care să contureze în mod clar și precis toate variabilele de logo, inclusiv referințele culorilor și detaliile fontului, pentru a fi utilizate pentru articolele de marketing și de papetărie. După aprobarea finală a designului, logo-ul dvs. va fi furniza, în toate formatele necesare: Adobe Photoshop Pdf, Jpg și Png.

visual identity

Designerii noștri talentați și experimentați din Brasov folosesc software-ul cel mai recent, cu licență completă, pentru a construi modele de papetărie care reflectă perfect dezvoltarea mărcii dvs. și oferă un impact vizual real. Ne mândrim cu oferirea de cărți de vizită, foi cu antet, plicuri și mape de prezentare  unice, captivante care îmbunătățesc întotdeauna calitățile și aspirațiile companiei. Colaborăm îndeaproape cu o serie de companii tipărite și putem gestiona întregul proces de producție de imprimare, cu un control impecabil al calității. Garantăm hârtie de calitate superioară, cu ștanțare sau laminare dacă doriți, toate la prețuri foarte competitive, cu livrare la timp.