Indiferent dacă lucrăm cu clienți străini sau nu ,  toți au un lucru in comun : si anume o dorința de a genera mai multe vănzări online . Experiența noastră vastă  , ne-a făcut sa fim cei mai potriviți pentru această sarcină. Toate cunoștințele profesioniștilor noștri vă stau la dispoziție ,oferim soluții digitale eficiente și de înaltă calitate indiferent de nevoile clientului.  Căutăm si implementăm cele mai noi tehnologii și tehnici online ,astfel clienții nostri  se pot bucura de un trafic natural si in permanență crestere. Indiferent dacă vindeți produse sau furnizați servicii, noi  vă putem ajuta. 

8 ANI DE EXPERIENȚĂ

Furnizăm servicii care nu numai că arata minunat dar care ating obiectivele clienților noștri, cerințele bugetare și specificațiile tehnice. Ne măndrim cu menținerea celor mai înalte standarde de design, ținând cont de evoluțiile tehnice și suntem în permanență colaborare cu dvs. pentru obținerea rezultatelor optime.
Suntem o agentie full-service care functionează din centrul orasului Brașov.De la inițierea strategică a unui proiect până la piesa finală și echipa noastră oferă sprijin permanent  pentru a asigura rezultate superioare la fiecare pas.

Profesionalism 100%
Creativitate 98%
Caliate 100%
Rapiditate 95%
Onestitate 100%

STRATEGI ȘI TEHNICI DIGITALE

Am proiectat și construit  produse digitale de peste 8 ani de zile.  Am ajutat la dezvoltarea siteu-rilor multiple pentru corporații multinaționale precum și pentru întreprinderi mici. În mod constant ne îmbunătățim abilitățile și cunoștințele despre mediul tehnic.  Aceasta înseamnă dezvoltarea de produse digitale bazate pe tendințele utilizatorilor și utilizarea sistemelor open source care sunt în mod constant actualizate și susținute de o mare comunitate de dezvoltatori din întreaga lume. Lucrăm într-un mediu în care încurajăm și susținem învățarea celor mai bune practici tehnice și ne străduim să transmitem aceste cunoștințe clienților noștri prin procesul nostru de lucru,  interacțiune și prin blog.

OUR STORY

Februarie 4, 2011

Un început promițător. PROFESIONAL DESIGN  a fost concepută în anul 2011, cu scopul de a furniza și construi site-uri cât mai simple și creative.

Februarie 4, 2011
WordPress

În primii ani, am folosit diferite platforme pentru realizarea site-urilor până a apărut WordPress care avea să schimbe totul! WordPress a devenit sistemul nostru de gestionare a conținutului, care de-a lungul anilor a crescut de la o zi la alta.

WordPress
Un pas important.

Promovată de o listă tot mai mare de clienți străini, am decis să creăm un nou tip de agenție digitală. Unul care este flexibil, onest, rapid și care se axează 100% pe nevoile clienților.

Un pas important.
Ianuarie 13, 2013

eCommerce. Începând cu anul 2013 am început să construim site-uri eCommerce cu soluții de găzduire comercială fantastică.

Ianuarie 13, 2013
Primul nostru dezvoltator.

În termen de un an, am angajat primul nostru dezvoltator. Care ne-a învățat tehnicile și modul în care putem oferi clienților noștri soluții eficiente și de succes.

Primul nostru dezvoltator.
WordPress Development

WordPress este un cadru de dezvoltare puternic, robust și rapid, care ne permite să proiectăm, să construim și să implementăm proiecte mult mai atractive și complexe

WordPress Development
Mic, dar în creștere.

În acești an, am menținut o echipă de trei.

Mic, dar în creștere.
Design Responsiv.

În acest timp, designul responsiv pe mobile și tabletă  a devenit o afacere profitabilă. Creșterea utilizăriilor de pe telefonul mobile a fost rapidă și a adus noi principii și tehnologii de design care au permis clienților noștri să avanseze în vânzări de produse sau servicii.

Design Responsiv.
Martie 20,2014

Experiență. La începutul lui 2014, echipa PROfesional Design a continuat să construiască , înconjurându-se cu dezvoltatori talentați care aveau mixul corect de experiență, cunoștințe tehnice și gândire strategică.

Martie 20,2014
Creștere constantă.

Prin adăugarea Alexandrei  în calitate de content manager, compania a crescut la o echipă de cinci.

Creștere constantă.
8 ani de experiență.

La începutul anului 2019 am împlinit cei 8 ani de existența pe piața online, tot atunci am luat decizia importantă de a renunță la proiectele și clienții din afara țării și sa începem să schimbăm imaginea întreprinderilor românești.

8 ani de experiență.
Excelență continuă.

Astăzi, Pro. Design este o echipă strânsă de dezvoltatori web  cu aceeași pasiune și ambitie, oferind servicii personale și locale clienților noștri.

Excelență continuă.