creare magazin

online

Este important să rețineți că caracteristicile prezentate în fiecare descriere pe care o vedeți mai jos se pot aplica oricărui magazin online. Asta înseamnă că orice magazin ecommerce poate fi personalizat conform dorințelor și specificațiilor dvs. Acestea includ și alte caracteristici suplimentare care nu sunt listate, cum ar fi revizuirile / evaluările produselor, promoțiile și rapoartele de vânzări. 

Magazinele Ecommerce pe care le proiectăm sunt 100% responsive, aceasta crește flexibilitatea operațională. Clienții noștri au control complet asupra inventarului și a bunurilor disponibile pe website.  Site-urile noastre concepute au suport pentru un număr nelimitat de servicii, produse și categorii. Ele au, de asemenea, structuri de produse-la-categorii și categorii-la-categorii. Puteți actualiza aproape orice; produse, categorii, producători, clienți, recenzii, conturi și profiluri, etc. Zona administrativă este complet securizată cu conexiune certificată SSL (conexiune criptată de 256 biți) ,nume de utilizator și parole  definite în CMS. Fiabil și sigur – Dacă un cumpărător este gata să facă o achiziție de pe site-ul dvs., va dori să aibă garanția că cardul de credit și alte informații de facturare nu vor fi modificate sau furate. Este perfect logic și toată lumea ar dori același lucru. Deși nu avem control asupra computerelor de acasă pentru a asigura securitatea informațiilor introduse, le putem controla interacțiunea dintre ei și site-ul dvs. Aceasta se face folosind certificatul SSL,care este utilizat pentru a cripta datele partajate între un site web și un vizitator.

Dezvoltare și suport

Colaborăm cu cei mai buni parteneri tehnologici din strainatate – ca rezultat, putem să realizam chiar și cele mai complexe proiecte. Sisteme page-builder, cele mai bune platforme, page-speed optimization, dezvoltare agilă, testare continuuă – acestea sunt doar câteva dintre modalitățile prin care ajutăm site-urile să-și atingă întregul potențial. Indiferent de ce aveți nevoie, vom furniza soluția potrivita oferind suport tehnic complet. Când vine vorba de managementul și livrarea proiectelor, obiectivul nostru este de a oferi  excelență de neegalat. De aceea, clienții noștri se pot conecta la software-ul nostru de dezvoltare online, astfel pot monitoriza progresul intregului proiect.

Imbunatatiri tehnologice

Vom identifica toate oportunitatile de automatizare si imbunatatire e-commerce pentru a evita o pozibila cadere in clasament.

Merchandising

Acoperim totul, de la merchandising vizual ,pana la utilizarea etichetelor de produse, făcând site-ul dvs. cât mai productiv posibil.

Sistem de plata

Fără un sistem de plăți atractiv și ușor de utilizat, riscați să pierdeți clienții la ultimul obstacol. Asigurați-vă ca proocesul este unul simplu.

Poziționarea produsului

Produsele dvs. sunt poziționate și promovate eficient? Dacă nu, ați putea pierde sute de vânzări. Vom revizui site-ul dvs. și vom sugera noi promoții sau repoziționări de produse.

Google Analytics

Vom analiza detaliat sistemul de urmărire  și vom sugera modalități de îmbunătățire a acestuia pentru a oferi o mai bună înțelegere a performanței site-ului dvs.

Testare UX

Putem sugera îmbunătățiri de continut pentru a ridica nivelul de călătorie a utilizatorilor pentru o experienta , mai plăcută și mai productivă.

Posibilitati nelimitate

WordPress este o platformă accesibilă și open source, ceea ce înseamnă că posibilitățile sunt pur și simplu nesfârșite. De asemenea,este o modalitate accesibilă de a realiza un site e-commerce cu aspect profesional, cu o multitudine de funcționalități de încărcare. Indiferent dacă aveți nevoie de un site de prezentare sau o platformă de comerț electronic de înaltă performanță WordPress este si va fi cea mai buna alegere.

Dezvoltare personalizată

Un site web este mai mult decât un front virtual al magazinului. Cu o multime de funcționalitati inteligente și un cumul de ingeniozitate, acesta poate fi un instrument puternic care vă ajută atât pe dvs., cât și pe client.  Cu 8 ani de experiență , dezvoltatorii Profesional Web Design  Brasov știu cum să construiască site-uri WordPress. De la butoanele de partajare socială pana la instrumente de calcul și zone de membru, funcționalitatea site-ului dvs. va funcționa fără probleme. Vom lua timp pentru a vă înțelege obiectivele și pentru a crea un site care să funcționeze în conformitate cu strategia dvs. Dacă strategia dvs. se schimbă, putem chiar să adăugăm fără probleme funcții suplimentare în – WordPress fiind o soluție excelentă și flexibilă.

Design modern

Internetul este un loc competitiv și multe site-uri sunt ignorate – site-ul dvs. trebuie să solicite atenție. Din momentul în care publicul ajunge la pagina dvs. de pornire, trebuie să fie orbit. Designerii de la Profesional WD aduc un fler creativ și cunoastinte de neegalat proiectului dvs. Temele cumparate nu sunt o solutie, nu numai că arată neconvenționale, dar nici nu funcționează perfect pe toate dispozitivele mobile.

ce oferim

Suport gratuit

Planurile noastre de eCommerce includ suport telefonic/e-mail, pentru a ne asigura că totul decurge conform planului.

Integrare social media

Distribuția conținutului pe canalele social media  este esențială pentru a construi relații de durată și pentru a îmbunătăți castigurile.

Optimizare on-page

Ca o companie cu experienta, ne concentrăm asupra cautarilor organice pentru a genera clienți intr-un numar cat mai mare.

platformă

Platforma potrivită este esențială pentru succes. Dar ce este potrivit pentru tine? Noi vă ajutăm să determinați cu exactitate platforma potrivită pentru afacerea ta.

îndrumare

Nu sunteți sigur ce lipsește? Oferim consultanță generală, asistență și înțelegere pentru a schimba modul în care vedeți comerțul electronic și pentru a vă oferi calea cea bună.

Extensie de e-Commerce

Alte opțiuni pentru magazinul dvs. online includ listele de imprimare și facturile, urmărirea expedițiilor, validarea adreselor și primirea notificărilor.