Servicii profesionale de design

“Website-uri construite de profesioniști pentru profesioniști”

contacteaza-ne

Echipa noastră este specializată in proiectarea și dezvoltarea site-urilor

ce oferim

web design

Web Design

Înțelegem că fiecare proiect este diferit, motiv pentru care luăm o abordare personalizată pentru fiecare site creat.

33

Magazin Online

Un site profesionist este esențial pentru crearea unei afaceri online de succes. Proiectăm și oferim cele mai bune servicii.

66

Re-design

Astăzi, nu este suficient să aveți pur și simplu o pagină web. Trebuie să aveți un design unic cu o conversie impecabilă.

branding

Branding

Fiecare afacere dorește să fie prima alegere a clientului de aceea designerii noștri creează numai Branding-uri calitative.

EȘTI GATA ?

Bucurăte chiar azi de un website reușit și extrem de eficient , conceput de PROFESIONAL DESIGN BRAȘOV

web design

design web personalizat

Căutați un aspect exclusiv pe site-ul dumneavoastră? La noi veți găsi exact serviciile potrivite nevoilor tale. Ceea ce face serviciul nostru de design personalizat unic în comparație cu alte companii de design este că vă oferim un număr nelimitat de revizii de proiectare în timpul procesului de proiectare. Vă garantăm faptul că vă veți bucura de rezultatele finale și de un site 100% functional!

consultare

In timpul consultării gratuite, vom asculta cu atenție obiective și nevoile proiectului  dvs., atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. Apoi, vom prezenta cele mai bune opțiuni de design disponibile pentru a vă ajuta să atingeți aceste obiective, inclusiv ce sistem de management al conținutului sa folositi. Dacă doriți, vă putem ajuta, de asemenea, și  cu cele mai bune strategiile de marketing digital. La finalul procesului de consultare vom pregăti un document de propunere. Acest document vă va oferi detalii cu privire la modul în care vom aborda proiectul site-ului dvs., procesul de proiectare și dezvoltare, opțiunile de marketing digital, precum și costurile proiectului. Scopul acestui document este de a vă oferi clarificări cu privire la modul în care vom întreprinde proiectul dvs., precum și la îndeplinirea propriilor așteptări și cerințe individuale.

Magazin Online

Dezvoltarea comerțului electronic

Majoritatea platformelor de e-commerce precum WooCommerce și Magento vin cu o gamă largă de caracteristici pre-construite standard. Unii clienți vor avea nevoie, de asemenea, de funcții și funcționalități suplimentare, care nu sunt standarde. Indiferent de cerințele dvs. individuale, echipa noastră de dezvoltatori și programatori din cadrul companiei vor crea soluții e-commerce potrivite afaceri tale.

Branding

Aveți nevoie de un logo? O carte de vizită? Sau de un banner publicitar? Indiferent de nevoile dumneavoastră echipa noastra are solutia ideala. 

Independent, Strategic, creativ

  1. Oferim expertiză reală în dezvoltarea și executarea strategiilor inovative, de construire a mărcilor și crearea de continut relevant și valoros care vă va imbunatati echitatea afaceri.
  2. Vă ajutăm să cresteti potențialul și valoarea mărcii dvs. cu viziune și pasiune, creând un logo unic, profesional si creativ.
  3. Realizam un branding creativ, care reflectă perfect identitatea afaceri dvs. și oferă un impact vizual puternic si greu de uitat.
  4. Proiectam design-uri detaliate și exacte cu un singur punct de referință și o bază de branding solidă și coerentă, care să fie consecventă, distinctivă și recunoscută.