SERVICII

Este important să rețineți că caracteristicile prezentate în fiecare descriere pe care o vedeți mai jos se pot aplica oricărui magazin online. Asta înseamnă că orice magazin ecommerce poate fi personalizat conform dorințelor și specificațiilor dvs. Acestea includ și alte caracteristici suplimentare care nu sunt listate, cum ar fi revizuirile / evaluările produselor, promoțiile și rapoartele de vânzări. 

profesional
aaa

Web Design

Înțelegem că fiecare proiect este diferit, motiv pentru care luăm o abordare personalizată pentru fiecare site creat.

cccccc

Magazin Online

Un site profesionist este esențial pentru crearea unei afaceri online de succes. Proiectăm și oferim cele mai bune servicii.

dddddddd

Re-design

Astăzi, nu este suficient să aveți pur și simplu o pagină web. Trebuie să aveți un design unic cu o conversie impecabilă.

fffff

Branding

Fiecare afacere dorește să fie prima alegere a clientului de aceea designerii noștri creează numai Branding-uri calitative.

bbbbb

Mentenanță

Oferim actualizări de produse/servicii, inclusiv îmbunătățiri ale site-ului, tehnici de comerț electronic și schimbări rapide.

Servicii Profesionale WordPress Web Design & Dezvoltare
PRO Web Design Brașov are o  experiență vastă în dezvoltarea site-urilor  WordPress .   Am proiectat și construit site-uri pentru mai bine de 8 ani. Înțelegem utilitatea site-urilor WordPress astfel că încă de la concept și pănă la lansare,noi putem rezolva absolut totul. WordPress a început ca un sistem de blog, datorită sistemului său complet de gestionare nu a rămas așa ,acesta devenind cunoscut și extrem de folosit. În prezent, mai mult de 82% din site-urile web utilizează WordPress.  Fiind open-source, este  gratuit, cât și neprețuit în același timp. Există mii de pluginuri WordPress disponibile care pot transforma site-ul dvs. în aproape orice vă puteți imagina. Aceasta înseamnă că poate satisface toate nevoile dvs.

Servicii on-page SEO.
SEO este un acronim pentru Search Engine Optimization. Vă vom ajuta, să utilizați tehnici SEO  Home Page  pentru a îmbunătăți modul în care site-ul dvs. se situează în rezultatele căutării.  WordPress este o platformă genială pentru SEO și avem soluții excelente pentru a ajuta clienții să obțină rezultate.

Mentenanță WordPress.
Planurile de întreținere ale site-urilor WordPress sunt foarte recomandate. Acesta trebuie să fie în mod regulat susținut și actualizat. Ignorarea actualizărilor tehnice poate face ca site-ul dvs. să fie vulnerabil și expus penalizărilor Google. 

SERVICII CREATIVE DE PROIECTARE

  • Oferiți-le clienților dvs. o experiență unică și vizibilitate maximă asupra pagini web datorită celor mai bune tehnici de design.
  • Atrage-ți noi clienți prin serviciile noastre de marketing.
  • Îmbunătățiți-vă poziția pe piață cu serviciile noastre de consultanță web.

Afacerea dvs. are nevoie de soluții complete pentru atragerea și totodată păstrarea clienților în spațiul digital. Profesional Design oferă aceste soluții, aducând strategii bine stabilite și de ultimă generație, pentru a oferi un pachet modern de marketing special adaptate mărcilor high-end, premium și celor de lux.Abordarea noastră variază în funcție de fiecare client; produs sau serviciu . De aceea, creăm un program personalizat, care ține cont de nevoile și obiectivele specifice intreprinderi dvs. 

SEO On-page

Echipa noastră de experti este mereu pregatită să vă construiască website-uri optimizate on-page pentru o mai bună conversie a unicilor.

Link Building

Asigurați-vă că site-ul dvs. este mai vizibil și mai practic prin adăugarea linkurilor țintă, acestea pot ușura consistent modului de navigare .

Citation

Crește pe motorul de căutare local cu ajutorul serviciilor noastre de Citation. Echipa noastră vă asigură o experință plăcută și profesională .

Web Design

Cele mai bune servicii de design din orașul tău! Oferim atăt site-uri căt și magazine online responsive pentru o mai bună afișare a informațiilor și produselor.

Social Media

Prin crearea unor aspecte de branding intreprinderea dumneavoastră va străluci pe rețelele de socializare ,crescănd astfel și numărul vizitatorilor.

Home Article

Întreprinderea dvs. se poate bucura de un număr mai mare de vizitatori prin optimizarea articolelor și informațiilor unice oferite de dumneavoastră.