Site de prezentare

Tehnologia se dezvoltă rapid și oferă noi oportunități de prezentare a mărcii, a serviciilor și a produselor. O prezență online puternică și bine-considerată ar trebui să fie o prioritate de vârf pentru orice organizație care aspiră să-și îmbunătățească piața și să-și dovedească afacerea în viitor. Indiferent dacă doriți să creați un magazin de comerț electronic care să conducă la venituri, să vă prezentați portofoliul de servicii sau chiar să construiți o comunitate online totul se rezumă la o pagină web bine realizată, aceasta fiind totodata cheia care generează clienti. Avem o mentalitate rară când vine vorba de designul web ,ne bazăm strict pe experienta si profesionalism, oferim doar reflecții exacte ale punctelor dvs. unice de vânzare, permițând o călătorie robustă a utilizatorilor. Cu o tehnologie în continuă evoluție, lucrăm doar cu cele mai recente tehnologi si caracteristici de securitate .

Oferim servicii complete de design și dezvoltare care include branding, magazin online, web-design și re-design. În timp ce folosim tehnici de design care ies în evidență, ne concentrăm în același timp și pe experiența utilizatorului. Proiectele noastre de web design migrează prin conținut și apel la acțiuni. Vrem să vă ajutăm să creați o imagine digitală care să se axeze pe cerințele clienților.

De la un simplu site de prezentare până la o soluție avansate de comerț electronic, putem crea soluții care ating obiectivele dumneavoastră de marketing. Dacă doriți ceva unic, vom produce soluții personalizate care  includ posturi personalizate sau pluginuri proiectate și codificate în mod specific cerintelor dvs. Toate proiectele noastre de dezvoltare sunt 100% personalizate. Fiecare proiect este condus de un manager de proiect, un designer grafic, un manager de conținut și o echipă de codificare backend.

Suntem pricepuți în optimizare On-page, așa că ne vom asigura ca această parte să fie integrantă în proiectului dvs. După cercetarea competiției și cuvintelor cheie vom proiecta un site care va fi apreciat de motoarele de căutare și care  încurajează utilizatorii să cumpere produsele sau serviciile dvs.

Experiență în design și ux

Suntem mândri de reputația noastră în ceea ce privește excelența în web design, filozofia noastră se bazează strict pe experiența utilizatorului factor ce este mereu în centrul acțiunilor noastre, creând astfel numai experiențe inovatoare care surprind și încântă.

Avem o abordare bazată pe colaborare și strategie, informându-ne clienții despre procesul de proiectare, perspectivele obținute și  expertiza noastră colectivă. Acest lucru este îmbunătățit prin feedback-ul utilizatorilor, testarea utilizabilității și instrumente puternice de analiză online folosite pentru a observa și analiza comportamentul utilizatorilor, de la cartografiere termică până la sesiuni de utilizatori înregistrați. Dacă sunteți o companie la inceput sau  care are nevoie de o reîmprospătare a mărcii, noi vă putem crea o nouă identitate modernă, proaspătă și creativă. Lucrăm împreună în descoperirea nevoilor dvs.pentru a găsi cele mai eficiente soluții de design. În dealungul experienței noastre, cele mai reușite rezultate de proiectare au  provenit  din abordari prietenoase, cu un nivel ridicat de implicare.

Performanța site-ului

Viteza timpilor de răspuns ale unui site web este esențial atât pentru conversii, cât și pentru SEO – studiile au arătat că site-urile lente conduc la scăderi drastice de conversie și sunt un factor NEGATIV SEO. Dacă aveți un site existent care se încarcă  încet, se crastează sau se încurcă sub sarcină, avem soluții de caching și accelerare care pot fi implementate în jurul infrastructurii existente, fără a suferi costuri grele de reabilitare. Suntem experți în implementare de programe Page-Speed, împreună cu instrumentele necesare de verificare cum ar fi GTmetrix.

Optimizarea conversiei

Optimizarea conversiei poate conduce la rezultate mai bune pentru afacerea dvs. prin optimizarea traficului existent. Formele prost construite, navigația neclară și lipsa apelurilor la acțiune pot duce la scăderi substanțiale în conversie, ceea ce înseamnă că banii au fost risipiți degeaba. Strategi noștri vă pot ajuta să găsiți și să eliminați piedicile utilizatorului, optimizând site-ul pentru o conversie maximă.  Publicitatea nativă, marketingul programatic, mass-media bogată și corelarea profundă sunt doar câteva din tacticile folosite în contextul cresterii strategiei si conversiei digitale. 

Dezvoltare și tehnologie web

Alegerea tehnologiei potrivite poate fi o sarcină dificilă. Noi acționăm ca partener tehnologic expert în analiza și identificare, fie că este vorba de un CMS special, fie de o combinație de instrumente.

Management de conținut

Avem experiență într-o gamă largă de sisteme de management, inclusiv WordPress, Expression Engine, Magento, Drupal, Craft CMS și ELEMENTOR PRO.

Întotdeauna trebuie să vă gândiți: de ce au nevoie clienții dvs.? Care sunt obiectivele lor? Si ce vor cu adevarat sa obtină? Dacă site-ul dvs. nu oferă clienților cea mai bună experiență online, este posibil ca aceștia să nu găsească ceea ce caută sau chiar să nu completeze niciodată formularul de contact. Rata dvs. de respingere va fi ridicată, SEO va scădea, iar vânzările dvs. vor fi din ce in ce mai mici. In opt ani de experienta, considerăm că, în ceea ce facem primul pas pentru a obține o rentabilitate a investiției este  înțelegerea atentă a organizației si a pieței dvs. Pentru a construi acest lucru, adoptăm o abordare de proiectare bazată pe nevoile utilizatorilor, și a obiectivelor de afaceri.

wordpress webdesign

Aveți nevoie de un website? WordPress este cu siguranță soluția perfectă! Împreună cu numeroasele sale beneficii, considerăm că este cea mai potrivită platformă pentru nevoile dvs.  Aceata oferă capabilități extinse, instrumente complete de gestionare a conținutului și codare corespunzătoare.

WordPress este un software web pe care îl puteți utiliza pentru a crea un site sau un blog extrem de eficient. WordPress este gratuit, și de neprețuit în același timp. WordPress a început ca sistem de blogging, dar de atunci a evoluat pentru a fi folosit ca sistem complet de gestionare prin mii de pluginuri, widget-uri și programe. Peste 25 de milioane de persoane au ales WordPress pentru crearea propriilor site-uri. Cei mai notabili utilizatori ai WordPress sunt cei de la CNN, The New York Times, Katy Perry, The Ford Story, Colegiul Wheaton, MTV Newsroom, Mashable și revista WSJ.

folosim tehnologi avansate

Toate webdesign-urile noastre  WordPress sunt responsive, ceea ce înseamnă că se vor adapta automat la toate dispozitivele mobile. Design-ul web responsiv (cunoscut și sub numele de RWD) este o abordare web care asigură o vizualizare optimă pentru o gamă largă de dispozitive. Astfel site-ul se poate adapta pe Pc, laptop, tabletă, mobile chiar și smart TV. Acest lucru vă economisește costurile de dezvoltare și crește traficul.

Performanța este o preocupare majoră a noastră, deci nu trebuie să vă faceți absolut nici o grijă în legătură cu proiectarea website-ului. Cu Elementor putem codifica o mulțime de opțiuni extrem de funcționale, fără a pune în pericol performanța site-ului.

Proiectele noastre ajută site-ul să se situeze într-o poziție mai bună pe Google. Actualizați și personalizați site-ul cu ușurință, utilizând widget-uri și pluginuri avansate. Profesional Design oferă suport tehnic și cel mai bun page-builder (Elementor PRO) care permite proiectelor noastre să devină extrem de rapide și eficiente.

Website responsive

Cu un spectru din ce în ce mai mare de dispozitive mobile disponibile, dezvoltarea responsivă ne permite să creăm site-uri care reacționează dinamic – când o persoană acceseaza link-ul site-ului de pe desktop, mobil sau tabletă, acesta detectează imediat rezoluția dispozitivului si se adapteza dupa acesta.  Motivele principale pentru adoptarea unui site web responsive sunt răspândite din cauza diferitelor aspecte si obiective – utilitate, conținut, vizibilitatea motorului de căutare și optimizarea traficului. De exemplu, pe un monitor cu ecran lat am putea alege să avem o fotografie mare si un mega meniu, dar atunci când același site web scade până la dimensiunea unui iPhone, acesta trebuie sa se muleze in functie de dispozitiv. Cu o dezvoltare rapidă, putem să vă asigurați că niciun conținut nu este compromis, oferind clienților dvs. o imagine completă a informațiilor indiferent de modul prin care accesează site-ul dvs.