BRANDING

Brandingul și designul reprezintă pasiunea noastră și suntem convinși că veți fi mulțumiți de munca noastră. De aceea oferim doar servicii de calitate pentru toate pachetele noastre de design. Fiecare sesiune de strategie este unică.Putem lucra cu branding-ul existent ca punct de plecare sau să începem un brand nou cu o ardezie curată. Ne petrecem o cantitate considerabilă de timp în traducerea viziunii și așteptărilor dvs. apoi, ne perfecționăm, revizuim și tranziționăm direcțiile multiple ale mărcii într-o singură traiectorie până când acesta evoluează și întrunește exact așteptările dvs.

re-design website

Profesional Web Design Brașov este capabil să vă ofere servicii complete și satisfăcătoare pentru absolut toate cerințele de proiectare.  Putem proiecta toate elementele importante de care aveți  nevoie, cum ar fi broșuri, logo-uri, site-uri și social media. Folosim instrumente de design inteligente și eficiente. Creierul este conceput să proceseze vizual, astfel încât designul este, adesea mai important decât cuvintele.

LOGO

Logo-ul este un element cheie în branding-ul oricărei companii. Acest tip de design grafic servește ca simbol  al afaceri dvs. O siglă trebuie să fie unică și ușor de recunoscut. Companiile fără logouri sunt dezavantajate în mediul online, ele par a nu exista. Logo-urile sunt recunoscute fie pentru numele cel poartă, fie pentru scopul lor, în funcție de modul în care o marcă se poziționează pe piață. Pe baza mesajului pe care intenționează să îl transmită, logo-urile pot avea culori contrastante, fonturi specifice și / sau formate stilate pentru a atrage mai multă atenție. Cu expertiza noastră de marketing on-line,  producem logo-uri pregătite pentru succes maxim.

  • Design simplu, memorabil și fără defecte
  • Flexibil pentru imprimare și website
  • Materiale de înaltă rezoluție gata pentru utilizare

Creați un logo care se remarcă cu adevărat. Contactați-ne pentru mai multe informații !

BANNER

Web bannerele sunt materiale promoționale postate pe site-uri care joacă rol de  publicitate. Bannerele pot fi statice sau animate, în funcție de tehnologia aplicată. Companiile utilizează acestă modalitate de reclamă deoarece sunt canale accesibile, măsurabile și eficiente pentru a crește traficul online, fiind o modalitate puternică prin care poți influența  utilizatori să viziteze și să citească informații despre produsele sau serviciile tale.