WORDPRESS WEBDESIGN

Aveți nevoie de un website? WordPress este cu siguranță soluția perfectă! Împreună cu numeroasele sale beneficii, considerăm că este cea mai potrivită platformă pentru nevoile dvs.  Aceata oferă capabilități extinse, instrumente complete de gestionare a conținutului și codare corespunzătoare.

Creați o prezență uimitoare cu wordpress

Oferim servicii complete de design și dezvoltare care include branding, magazin online, web-design și re-design. În timp ce folosim tehnici de design care ies în evidență, ne concentrăm în același timp și pe experiența utilizatorului. Proiectele noastre de web design migrează prin conținut și apel la acțiuni. Vrem să vă ajutăm să creați o imagine digitală care să se axeze pe cerințele clienților.

De la un simplu site de prezentare până la o soluție avansate de comerț electronic, putem crea soluții care ating obiectivele dumneavoastră de marketing. Dacă doriți ceva unic, vom produce soluții personalizate care  includ posturi personalizate sau pluginuri proiectate și codificate în mod specific cerintelor dvs. Toate proiectele noastre de dezvoltare sunt 100% personalizate. Fiecare proiect este condus de un manager de proiect, un designer grafic, un manager de conținut și o echipă de codificare backend.

Suntem pricepuți în optimizare On-page, așa că ne vom asigura ca această parte să fie integrantă în proiectului dvs. După cercetarea competiției și cuvintelor cheie vom proiecta un site care va fi apreciat de motoarele de căutare și care  încurajează utilizatorii să cumpere produsele sau serviciile dvs.

Site-uri WordPress realizate cu cea mai recentă tehnologie

Toate webdesign-urile noastre  WordPress sunt responsive, ceea ce înseamnă că se vor adapta automat la toate dispozitivele mobile. Design-ul web responsiv (cunoscut și sub numele de RWD) este o abordare web care asigură o vizualizare optimă pentru o gamă largă de dispozitive. Astfel site-ul se poate adapta pe Pc, laptop, tabletă, mobile chiar și smart TV. Acest lucru vă economisește costurile de dezvoltare și crește traficul.

Performanța este o preocupare majoră a noastră, deci nu trebuie să vă faceți absolut nici o grijă în legătură cu proiectarea website-ului. Cu Elementor putem codifica o mulțime de opțiuni extrem de funcționale, fără a pune în pericol performanța site-ului.

Proiectele noastre ajută site-ul să se situeze într-o poziție mai bună pe Google. Actualizați și personalizați site-ul cu ușurință, utilizând widget-uri și pluginuri avansate. Profesional Design oferă suport tehnic și cel mai bun page-builder (Elementor PRO) care permite proiectelor noastre să devină extrem de rapide și eficiente.

WordPress cel mai bun CMS

WordPress este un software web pe care îl puteți utiliza pentru a crea un site sau un blog extrem de eficient. WordPress este gratuit, și de neprețuit în același timp. WordPress a început ca sistem de blogging, dar de atunci a evoluat pentru a fi folosit ca sistem complet de gestionare prin mii de pluginuri, widget-uri și programe. Peste 25 de milioane de persoane au ales WordPress pentru crearea propriilor site-uri. Cei mai notabili utilizatori ai WordPress sunt cei de la CNN, The New York Times, Katy Perry, The Ford Story, Colegiul Wheaton, MTV Newsroom, Mashable și revista WSJ.

%
Varietate de plugin-uri/extensii
%
Interfață de administrare intuitivă
%
Adaptabil dispozitivelor mobile
%
Sporește optimizarea organică

Dacă nu aveți experiență în domeniul siteu-rilor  și al sistemelor de gestionare , alegerea unei platforme poate fi puțin confuză sau dificilă. Evident, noi vă sfătuim sa alegeți  WordPress – este o alegere excelentă pentru aproape orice tip de website.  Indiferent dacă doriți să prezentați sau să vindeți produse/servicii,  WordPress este alegerea ideală. Există o mulțime de avantaje care vin cu utilizarea WordPress, atât din perspectiva utilizatorului căt  și al dezvoltatorului, fiind și cea mai utilizată platformă. Iată căteva dintre motivele pentru care ar trebui să alegeți WordPress:

Încercăm să evităm cumpărarea temelor WordPress, preferând site-urile personalizate pentru a îndeplini obiectivele unice ale afacerii tale. Toate aspectele site-ului, de la utilizarea pana la viteza de performanță, sunt concepute special pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pentru o bună schimbare. Temele WordPress sunt concepute pentru a face totul pentru toată lumea – ceea ce, teoretic, pare grozav. Dar toate aceste funcționalități suplimentare pot face un site greu de folosit și uneori se blochează sau este penalizat de Google. Un site personalizat realizat cu Elementor (în WordPress) evită aceste probleme.

Construim site-uri  WordPress astfel încât să funcționeze bine pe toate dispozitivele de căutare; site-urile oferite de noi sunt sigure, rapide și sunt apreciate de motoarele de căutare.  Îmbunătățiți-vă afacerea cu WordPress, una dintre cele mai populare sisteme de CMS . Oferim design, dezvoltare,optimizare on-page și suport WordPress.

Construim site-uri WordPress care se adaptează tuturor dispozitivelor smart, pentru a arăta excelent pe mobile, tablete, laptop-uri și desktop-uri.

Putem construi noi caracteristici și funcționalități sau chiar să reproiectăm un site în WordPress. Totul într-un mod eficient și ușor.

De la începuturi umile, WordPress sa extins de la software-ul modest de blogging într-un CMS puternic și bogat în funcții. Este rapid, ușor de utilizat și flexibil, cu un sprijin solid venind din partea unei comunități mari, WordPress devenind astfel cea mai bună alegere.  

De la data lansări (2003) , WordPress a devenit cel mai mare sisteme de gestiune a conținutului, utilizată de peste 100 de milioane de site-uri și experimentată zilnic de zeci de oameni.

WordPress este una dintre cele mai simple sisteme de gestionare a conținutului de utilizat. Oferim cursuri de formare pentru fiecare client care apelează la serviciile noastre. Suntem o agenție Profesională, cu experiență în furnizarea serviciilor WordPress.De asemenea, putem integra WordPress cu Elementor pentru a construi proiecte web de mare capacitate.

Timpul necesar pentru a proiecta și a construi un site WordPress poate varia foarte mult, depinde de dimensiunea și complexitatea acestuia. Un site tipic WordPress durează, de obicei, între patru și șase săptămâni. Unele proiecte mai personalizate și mai complexe, cum ar fi site-urile Ecommerce pot dura mai mult.

Un sistem de gestionare a conținutului (CMS) vă permite să vă conectați în zonă de administrare online pentru a actualiza și modifica conținutul website-ului. Site-urile WordPress sunt foarte populare deoarece permit modificarile textul și imaginillor ori de câte ori este nevoie, fără cunoștințe de programare.

Majoritatea site-urilor pe care le creăm sunt construite pe WordPress, WpBackery și Elementor PRO.