Universal 7/8" 22mm Ghidon Motocicleta Mâner din Aluminiu Anti-rugina Mâner Baruri de Motociclete Accesorii pentru MSX125 MSX125SF

Universal 7/8

Universal 7/8" 22mm Ghidon Motocicleta Mâner din Aluminiu Anti-rugina Mâner Baruri de Motociclete Accesorii pentru MSX125 MSX125SF

127.08lei

Descriere produs

  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: Studyset

Caracteristică: - partea De mijloc este de aproximativ 28 mm în diametru, și mâner parte este de aproximativ 22 mm în diametru. --T6061 aliaj de aluminiu-magneziu are o bună rezistență la coroziune, rezistență suficientă și excelent de performanță a procesului. --Utilizate pe scară largă în industria aerospațială construcții și alte domenii!Este tăiat de precizie de prelucrare CNC.

Descriere:

Nume: Ghidon Motocicleta Cross Bar

Material: Avansat T6061 din aliaj de aluminiu (aluminiu aviației)

Dimensiuni: 70 cm în lungime totală, de aproximativ 12 cm în înălțime, aproximativ 2,2 cm în diametru exterior, și aproximativ 1,2 cm în diametru gaura

Culoare: rosu, albastru, auriu, negru, argintiu, alb

Aplicabile vehicul: MSX125

Lista de ambalare:

1*Ghidon Motocicleta Cross Bar

Culorile abatere s-ar putea să difere din cauza diferite setări monitor, vă rugăm să amabilitate înțeleg.

Vă rugăm să spuneți-ne în primul rând atunci când aveți orice problemă, vă vom oferi cele mai bune servicii și de a rezolva problema cat mai repede posibil.Vă mulțumesc foarte mult.

1.Transport:

-Am expediat în întreaga Lume.

-Produsele sunt expediate din China folosind par Avion, ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 10 până la 20 de zile lucrătoare.

-Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate dura până la 30 de zile lucrătoare.

-Atunci când faceți o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.Vom trimite articole în termen de 5 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată. 90% ordin 2-a zi nava.

-Noi nu uarantee timpul de livrare cu privire la toate transporturile internaționale ca urmare a diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate vamale suplimentare f ees, taxele de brokeraj, drepturi și taxe de import în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate de la t ime de livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

-Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

2.Se întoarce:

-Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.

-Vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv.Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

-Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

3.Feedback-ul:

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

4.Întrebări:

Vom ține legătura cu tine în timpul tranzacției, și dacă aveți orice problemă, vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi prin e-mail sau mesaj on-line, ne va răspunde la tine în termen de 24 de ore în zilele de lucru(de duminică) și de a rezolva problema pentru tine.

Etichete: handelbars motocicleta google, ghidon harley, honda grom, biciclete ghidon, Pcx 125, bicicleta ghidon stem transport gratuit, mâner ghidon 22mm, cafe racer corect, acoperă motocross ghidon, clip ghidon

Recenzii

Rating