SURIEEN Tactice Oțel Cheie instrument multifuncțional pentru a Instala sau Elimina Stocul de Vânătoare Butoi Bucșa Cheie Pușcă Castle Nut

SURIEEN Tactice Oțel Cheie instrument multifuncțional pentru a Instala sau Elimina Stocul de Vânătoare Butoi Bucșa Cheie Pușcă Castle Nut

SURIEEN Tactice Oțel Cheie instrument multifuncțional pentru a Instala sau Elimina Stocul de Vânătoare Butoi Bucșa Cheie Pușcă Castle Nut

24.85lei

Descriere produs

  • Lungime: about 14.5cm/5.71in.
  • Material: Fabricat din Oțel, Tratate Termic și Anodizat Negru.
  • Numărul De Model: 1 Buc Cheie.
  • Origine: NC(de Origine)
  • Se potrivesc: Instalați sau Scoateți Stoc fără a se Deteriora.
  • Nume De Brand: SURIEEN

SURIEEN Tactice Oțel Cheie instrument multifuncțional pentru a Instala sau Elimina Stocul de Vânătoare Butoi Bucșa Cheie Pușcă Castle Nut

Caracteristici: 100% de brand nou și de bună calitate.Instalați sau Scoateți Stoc fără a se Deteriora.Fabricat din Oțel, Tratate Termic și Anodizat Negru.Instrument Multi-funcțional.Lungime: aproximativ 14,5 cm/5.71 în. 1 Buc Cheie.

Lista De Pachete:

Cheie

X 1 Buc

Nota: FARA Cutie de vânzare cu Amănuntul.Ambalate în condiții de Siguranță în Punga cu Bule.

Politica De Transport Maritim

Am expediat în întreaga Lume.

Am expediat la alipay confirmat adresa NUMAI.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în alipay este compensată cu adresa de livrare înainte de a plăti.

Articol va fi trimis prin e-mail de Aer în termen de 24-48 de ore de afaceri, după ce a eliminat plata (cu excepția week-end și de vacanță).

Ora de sosire (estimat):

* Statele unite ale americii/Marea Britanie/Australia/Canada:14-21 zile lucrătoare(18-29 de ani de zile).

* Germania/Franta/Spania/Europa de Est:18-25 zile lucrătoare(24-35 de zile).

* Alte țări:25-35 de zile lucrătoare(35-49 de ani de zile).

Timp de transport maritim este doar estimată și nu garantat.Dacă nu sa produs după 60 de zile , vă rugăm să ne contactați pentru rezolvarea problemelor.

Pentru achizițiile în vrac în greutate de peste 2 kg, putem oferi EXPRESS fel ca mai jos:

EMS, de obicei, durează 7-10 zile.

DHL, UPS, FedEx, TNT, de obicei, durează 5-8 zile lucrătoare pentru a ajunge.

Metoda De Plata

Acceptam Alipay.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.Cel mai bun mod este direct plată on-line, puteți alege singur.Dacă doriți alte termene de plată, vă rugăm să ne anunțați înainte de a plasa comanda.

Plata trebuie să fie primite în termen de 7 zile lucrătoare după plasarea comenzii, sau comanda va fi nulă sau anulată de către sistem.

Dacă ați cumpărat mai multe obiecte de la mine, puteți să-mi trimiteți o plată pentru toate elementele în loc de a plăti pentru ele în mod individual.Atunci când faceți clic pe butonul Plăti Acum, sistemul va determina în mod automat dacă există și alte elemente pe care ați cumpărat de la noi și vor să le combine pentru comentariul tau.

Politica De Returnare

Toate vânzările sunt finale.

Dacă marfa pe care ai primit este defect sau deteriorat în tranzit lung, vă rugăm să contactați-ne liber.Noi vă va oferi o soluție satisfăcătoare, URGENT.

Dacă alte motive vrei să îl ducă înapoi la noi, va fi responsabil pentru întoarcerea taxa de transport si va vom trimite înlocuirea după primirea returnat.

Vom lăsa FEEDBACK-ul POZITIV primit eliminat complet plată.Vă rugăm să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu elementul de la primirea acesteia.

Dacă sunteți nemulțumit de orice motive, vă rugăm să nu fii rapid pentru a lăsa un LOW-DSR (mai PUȚIN de CINCI STELE) sau Neutru/Negativ Feedback-ul.Doar contactati-ne pentru rezolvarea problemelor în orice moment.Vom încerca cele mai bune pentru a vă oferi cele mai bune soluții cât mai repede.Vă rugăm să fiți siguri cu noi.

Cumpărător Serios Numai!Vă rugăm loc comanda numai dacă sunteți de acord cu toți termenii.

Contactati-Ne

E-mail/Profesionaldesign.ro mesaj este prioritatea noastră de servicii pentru clienți..

Dacă nu primi răspuns în termen de 1-2 zile lucrătoare, vă rugăm să verificați Mesajele Mele în cazul în care furnizorul de e-mail are o prea agresiv filtru de spam blocarea Profesionaldesign.ro e-mailuri.Vă rugăm să ne e-mail din NOU.

Etichete: butoi cheie, butoi piuliță instrument, 1911 instrument, ar15 placă de capăt, ar15 cheie, barca gps vitezometru, ar stoc, vega notă, m18 nuci, castane nuci

Recenzii

Rating