Yieryi ZL-6210A Digital Controler de Temperatura, Termostat, Economice Rece Controlerului de Stocare, Lilytech

Yieryi ZL-6210A Digital Controler de Temperatura, Termostat, Economice Rece Controlerului de Stocare, Lilytech

Yieryi ZL-6210A Digital Controler de Temperatura, Termostat, Economice Rece Controlerului de Stocare, Lilytech

70.86lei

Descriere produs

  • Tip Display: Digital
  • Teoria: Controler De Temperatura
  • Nume De Brand: yieryi
  • Max Măsurare A Temperaturii: 49°C Și Sub
  • Stil: În Picioare În Stația De
  • Numărul De Model: ZL-6210A
  • Utilizare: Interior
  • Dimensiunea De Afișare: 1.9 Inci & Sub
  • Putere Tip: Incarcator

ZL-6210A Controler de Temperatura

Caracteristici: ZL-6210A serie rece/cald termostat adoptă miniaturizat design și IP65 clasa panel.Acesta este mic în dimensiuni, lumină în greutate, ușor de instalat, simplu în funcțiune și zumzet.

Caietul De Sarcini Principale:

Temperatura elementului de detectare: NTC Terminal de conectare: conectați 2*1.5mm2 sau 1*2.5mm2 sârmă Încărcați curent: 7A, 250V ac (sarcină rezistivă) Temperatura de depozitare: -30 ~ 70 ° C Tensiune de alimentare: 185 ~ 245Vac, 50 ~ 60Hz Semnal de intrare: un fel NTC senzor de temperatură, linia de lungime 1,5 metri Sarcină de ieșire: 7A, 250Vac (sarcină rezistivă) Gama de setare: de la -40 la 120 °C Gamă de afișare: -40 până la 130 ° C Mediu de lucru: -10 ~ 45 ° C; 5 ~ 85% RH fără condens Dimensiuni de gabarit: lungime 78 x latime 34.5 x adâncime 71 (mm) Gaura de prindere dimensiuni: lungime 71 x latime 29 (mm) Panou frontal dimensiuni: lungime 78x lățime 34.5 (mm) Shell: PC+ABS ignifug Nivelul de protecție: IP65 (pe panoul frontal)

Măsuri de precauție

1. În cazul în care conexiunea este incorectă, aceasta poate provoca dispozitivul conectat și componenta de defecțiune.Înainte ca dispozitivul este conectat, alimentare (bornele 7 și 8) și verificați controller.După conectarea echipamentului, verificați cu atenție putere înainte de a o finaliza pentru a asigura înțelegerea corectă și de conectare corecte.Pe cât posibil, separat de senzorul și digitale de semnal de intrare linii de sarcină inductivă și linii electrice: pentru a evita interferențele electromagnetice. 2. Nu amplasați cablul de alimentare (inclusiv linia de alimentare) și semnalul senzorului de cablu în aceeași conductă.Cablul senzorului nu poate fi instalat în imediata apropiere de o unitate de alimentare cu energie (contactor, circuit breaker, sau un dispozitiv similar).Reduce durata de cabluri a senzorului de cât mai mult posibil și pentru a evita crearea de spirală linii în jurul sursei de alimentare. 3. Folosind alimentare, altele decât cele specificate alimentare caietul de sarcini poate cauza deteriorarea gravă a sistemului.Folosind o sarcină, altele decât caietul de sarcini se va reduce durata de viață a releului și chiar daune ieșire releu imediat.AC/DC ca sarcină, să nu depășească 1/10 din rezistiv parametru; filament de tungsten ca sarcină, să nu depășească 1/15 din rezistiv parametru; motor ca sarcina, nu depășesc rezistiv Numărul de 1/5 curent.În caz contrar, curent de vârf va scurta durata de viață a releului.De exemplu, folosind un 7A tungsten lampă (1500W), conectat la o 7A rezistiv releu, contactele releului se va arde imediat. 4. Evitați contactul direct cu interne de componente electronice în timpul instalării. 5. Pentru a evita instalarea controlerului într-un mediu, unde umiditatea relativă este mai mare de 90% sau în cazul în care condensarea este prezent; expunerea continuă de pulverizare a apei; expunerea la comportamente agresive și de gaze poluante (de exemplu, Cum ar fi: gaze de ardere, spray de sare, fum conțin sulf și amoniac pentru a preveni eroziunea și oxidare; mediu conține materiale explozive sau gaze combustibile; vibrații puternice sau bat. 6. Cablurile electrice trebuie să fie efectuată de către un tehnician calificat.

Lista de ambalare

1 × ZL-6210A Frigider termostat 1 x manual de limba engleză

FAQ

Q:Poate fi folosit ca un controler de ou, fără alte funcții?

O: da.

Q:Este acest controler are ieșire pentru motor?

A: Da, există.Ieșiri diferite. 30vt

Mai Multe Culori Disponibile

YIERYI

YIERYI marca a fost înregistrată în 2016. Principalele produse sunt refractometre, PH-metre, tds, ce pixuri, sol metri, cântare de bucătărie, bijuterii și cântare.În scopul de a asigura corectitudinea datelor, am renuntat la low-cost cip, selectate de înaltă precizie Taiwan importate și Coreea de Sud a importat chips-uri, design-ul ales de un pix portabil-tip de design, culoare, frumos, și ușor de transportat.Toate produsele vor fi testate, calibrate și utilizate de către noi înșine pentru a se asigura că calitatea este calificată și apoi promovat.Dorim sa va aducem acest brand sănătos intra în fiecare familie și în fiecare colț al lumii, și treci mai departe visul de "lumea de dragoste, China a făcut"!

Etichete: lilytech zl 6210a, ac sistem de control, control pid, termostat controler de metal, cifre termostat, lilytech termostat, lilytech, termostat lilytech zl 7802a, termostat digital controler, termostat controler multi

Recenzii

Rating