Aur Dragoste Inima Băutură de Vin Sticla cu Dop, Tirbuson Deschizator Set de Suveniruri XHC88

Aur Dragoste Inima Băutură de Vin Sticla cu Dop, Tirbuson Deschizator Set de Suveniruri XHC88

Aur Dragoste Inima Băutură de Vin Sticla cu Dop, Tirbuson Deschizator Set de Suveniruri XHC88

29.29lei

Descriere produs

  • Tip: Bara De Instrumente
  • Bara De Instrumente De Tip: Alte
  • Numărul De Model: 197696
  • Certificare: CIQ
  • Caracteristică: Aprovizionat
  • Material: Metal
  • Origine: NC(de Origine)

corpul, td, th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } i { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-greutate: 700; } Aur Dragoste Inima Băutură de Vin Sticla cu Dop, Tirbuson Deschizator Set de Suveniruri XHC88

Descriere: Caracteristici:

1. Cutia de ambalaj a plastic transparent partea de sus pentru afișare perfectă de Epocă Cupa.Și este, de asemenea, un mare cadou pentru clienții de afaceri.

2. Forma de inima Sticla de vin Tirbușon și Dop sunt realizate din metal de înaltă calitate din aliaj,e frumos și practic de a utiliza nunta sau favoruri de partid cadou.

3. Aceasta mireasa si mirele inima dop de vin și tirbușon set este un joc distractiv și inteligent favoare.Fiecare set include o inimă deschisă sticla cu dop si tirbuson.

4. Sticla de vin dop are o frumoasă metalic de aur inima în partea de sus și adaugă un aspect clasic pentru orice decor de nunta.

5. Da, aceste imagini de favoruri de partid pentru a invitaților la nunțile, petrecerile de burlaci/burlăcițe, barca petreceri, aniversari, botezuri, petreceri, și mai mult!

Dimensiune: 17x12x3.5cm

Material: Aliaj Metalic

1 Set Include: 1 deschizator+ 1 Dop

Pachetul Include: 1x Deschizator

1 x Dop

Etichete: dop sticla nunta, dop de cristal, vin pompa 4, dopul de vin, capac de sticla de vin, pompa universala de vin, sticla cu dop, set de bar, dop de vin, gol a pompei de vin

Recenzii

Rating