Roanyer San Silicon Forme de Fals, Artificial țâțe Pentru Cosplay Transexuali barbati îmbracati in femeie Trandsgender travestit C cupa Versiunea Lungă

Roanyer San Silicon Forme de Fals, Artificial țâțe Pentru Cosplay Transexuali barbati îmbracati in femeie Trandsgender travestit C cupa Versiunea Lungă

Roanyer San Silicon Forme de Fals, Artificial țâțe Pentru Cosplay Transexuali barbati îmbracati in femeie Trandsgender travestit C cupa Versiunea Lungă

1 423.77lei

Descriere produs

  • Dimensiune: DYR-c
  • Tip De Element: Piept De Forma
  • Material: Silicon Medical
  • Nume De Brand: ROANYER
  • Sugestiv Sexual: No
  • Obscene Imagine: No
  • Numărul De Model: c cupa piept cu brațele
  • Origine: NC(de Origine)
  • Greutate: 3kg
  • Cantitatea: 1000

Notificare

Asigurați-vă că citiți următoarele informații înainte de plasarea comenzii

1.Taxe vamale, vă Rugăm să dau seama că pot exista taxe vamale pentru orice produse importate.Taxe vamale vor fi colectate de către compania de transport la sosire.Prețul nostru nu include taxe vamale.Cumpărătorii sunt responsabil pentru taxe vamale.

2.Vămuire întârziere costuri Suplimentare sau pot apărea întârzieri în transportul maritim internațional.Furnizorii nu sunt responsabili pentru întârzierile cauzate de către autoritățile vamale din țara dumneavoastră.Am sincer sper că nu te folosi de import suplimentare de costuri sau de vămuire întârziere ca motivul pentru care se solicită restituiri sau de a pleca de feedback negativ.

3.Disputele și revizuire, vă Rugăm să ne contactați dacă există vreo problemă cu produsul.Vom încerca cu siguranță pentru a ajuta.Dar te rog nu deschide disputa înainte de comunicare.Vă mulțumim pentru cooperare.

4.Dimensiuni și culoare a pielii Avem o dimensiune generală, care este potrivit pentru persoane diferite.Vă rugăm să rețineți că va exista întotdeauna o diferență de culoare din cauza luminii diferite, ecrane de calculator și diferite persoane de a face masca.

5.Nu vom reveni sau de restituire sau de schimb pentru orice customerized produse.

6.Clienții din Rusia , vă rugăm să asigurați-vă că lăsați numele real și numele complet, atunci când plasați comanda.În caz contrar, este posibil să nu primiți produsul.

7.Client din Brazilia , vă rugăm să lăsați CPF numărul de declarații vamale.În caz contrar, este posibil să nu primiți pro duct.

Q&A

Q: Când va livra produsul?

A: produsele Noastre sunt realizate manual si la comanda.În general, avem nevoie de șapte zile pentru a pregăti produsul după plata.Dacă sunteți într-o grabă, vă rugăm să ne contactați.Putem face ceva pentru a ajuta.

Q: Cât timp voi primi produsul?

O: transport maritim Internațional durează aproximativ cinci la douăzeci de zile.Depinde de compania de transport și vămuire.Vă recomandăm DHL sau UPS de transport maritim dacă doriți să obțineți în curând.

Q: vei scrie ceea ce este în interiorul pachetului, atunci când de transport maritim și de ce vrei să declare pentru vama?

A: Vom declara'party masca sau 'proteza' pentru vamă și nimic mai mult despre produsul va fi menționat pe ambalaj.

Q: Faci customerized produselor sau de culoarea pielii?

A: Noi nu facem customerized produse.Facem rareori customerized culoarea pielii și este nevoie de timp suplimentar și costul.Vă rugăm să ne contactați dacă sunteți sigur că doriți customerized culoarea pielii.

Etichete: crossdress cosplay, feelingirl talie antrenor, crossdress, tampoane din silicon braț, fals brațul tribal, ladys țâțe, fals piept pentru barbati îmbracati in femeie, ROANYER, proteza țâțe, machiaj, oglinzi de machiaj

Recenzii

Rating