153*203cm 9 kg Premium Ponderat Pătură cu Margele de Sticla de Relief Anxietate Promova Somn Adânc Bumbac Pătură Grea Regina Full Size

153*203cm 9 kg Premium Ponderat Pătură cu Margele de Sticla de Relief Anxietate Promova Somn Adânc Bumbac Pătură Grea Regina Full Size

153*203cm 9 kg Premium Ponderat Pătură cu Margele de Sticla de Relief Anxietate Promova Somn Adânc Bumbac Pătură Grea Regina Full Size

261.28lei

Descriere produs

  • Material: 100% Bumbac
  • Technics: Cusaturi
  • Sezon: Patru Sezoane
  • Tehnologia De Tesut: Tabby
  • model: Matlasat
  • Tehnologia De Fabricație: Matlasat
  • Clasa: Clasa A
  • Umplere: Medicale De Calitate Margele De Sticla
  • Numărul De Model: ponderat pătură
  • Origine: NC(de Origine)

Despre Dimensiuni și Greutate:

Mărime completă : 48"x72" (122cm x 183 cm 7 kg ) Regina Dimensiune :60"x80"(153cm x 203cm 9 kg) ponderat pătură este inginer pentru a fi de 8% la 12% din greutatea corpului.Această Dimensiune 122x183 cm 7 kg/15 kg pătură este perfect pentru persoanele între 125 185 lb.Această Dimensiune 153x203cm 9 kg/20lbs este perfect pentru 180-220lbs.A nu se folosi de copii sub 5 ani.

Nostru Unic De Avantaje:

Pătura se face cu matasoasa moale din microfibra, tesatura.Hipo-alergenic, non-toxice și ordorless.

Ne-am coase pătură cu tehnologie avansată pentru a asigurați-vă că greutatea este distribuită uniform, moale și confortabil.Grele Margele de Sticla sunt distribuite uniform și compartimentat pătură pentru a oferi o distribuție uniformă a greutății, care nu se va schimba.

Creat de TINE, pentru TINE

Din cauza vieții de adult stresul, anxietatea a fost negativ agravată de lipsa mea de somn.Acest crippling epuizare fost afecta nu numai pe mine, dar oamenii din jurul meu te-am iubit.Am fost de scurtă temperat pentru toată lumea, activitatea mea profesională a fost supt pentru că nu mă puteam concentra, mi-a recomandat medicamente a cauzat efecte secundare neplăcute, și în cele din urmă, neliniștea mea în pat a fost împiedică soția mea e valoros dormi la fel de bine.Ceva trebuia să se schimbe.

Ca cele mai multe persoane afectate cu probleme senzoriale, am fost convins de acest lucru drenat existența de la privarea de somn a fost viața mea teză.M-Am Înșelat.

Am DESCOPERIT o metoda naturala de anxietate reducerea numit Deep Presiune Stimulare.Practic, secret simplu este ponderat pături.Greutate stimuleaza calmant substanțe chimice în creier, făcându-vă să tic nervos mai puțin, se simt în siguranță, și ușura mintea ta.

Am călătorit pe tot globul pentru a se consulta cu specialiști cum să adune cele mai confortabile și eficiente ponderat anxietate pătură vreodată.

Apoi Weigthed Pătură s-a născut.

CARACTERISTICI:

Medicale De Calitate Margele De Sticla

- Nostru unic margele de sticla sunt mult mai durabil și confortabil decât margele din plastic.Acestea sunt deținute în cadrul lucios fibre de pătură, în sensul că efectul calmant al mărgele de sticlă creează o distribuție unificat de greutate în loc de a se scufunda la un colț de patch-uri.

8-STRAT PREMIUM PĂTURĂ

- 8-strat, pătură este proiectat pentru a oferi confort suprem.Noi folosim cele mai avansate de cusut tehnologie și cea mai mare-materiale de calitate pentru a produce ideal ponderat pătură.Ultra-respirabil strat exterior care este căptușit cu non-adeziv poliester padding și încă două straturi de poliester, care conțin milioane de premium micro margele de sticla.Această structură unică asigură o temperatură optimă de control și garantează că păturile noastre nu scurgere de margele.

OEKO-TEX Certificate

- Condiția prealabilă pentru certificarea produselor în conformitate cu OEKO-TEX Standard este că toate piesele de un articol îndeplini criteriile necesare - exterior tesatura, fire de cusut, insertii, printuri etc., precum și non-accesorii textile, cum ar fi butoane, fermoare, nituri etc.trebuie să fie liber de substanțe nocive.Produsele noastre îndeplinesc standardele cerute, așa că odihnește-ți mintea în mod pașnic în paturile noastre.

Mare Cadou Ideal

- Ia respiratie adanca si expirati pentru că ți-ai găsit calea perfectă de somn pentru tine și dragostea.Mai buna idee de cadouri pentru bunici, părinți, copii de toate vârstele și pentru sărbători, de Crăciun, Mama lui, Tatăl lui, Copiii lui, Valentine ' s Day, zile de naștere și orice ocazii speciale.Perfect pentru orice cameră din casă, cum ar fi dormitor, camera de oaspeti, camera pentru copii, RULOTA, casa de vacanta,hotel, etc.

Etichete: urs de flori, cobija iarna, masca de somn, dumbbel, pătură nou-născut, nord vpn, pokemon pătură drăguț, Pat Pătură, ponderat pătură etsy, șirag de mărgele pentru jewelri face

Recenzii

Rating