12V 24V Masina Melc Corn cu Linia 300 dB Electric Melc Corn Corn de Aer Furios Sunet De Mașină, Motocicletă, Camion, Barca

12V 24V Masina Melc Corn cu Linia 300 dB Electric Melc Corn Corn de Aer Furios Sunet De Mașină, Motocicletă, Camion, Barca

12V 24V Masina Melc Corn cu Linia 300 dB Electric Melc Corn Corn de Aer Furios Sunet De Mașină, Motocicletă, Camion, Barca

40.64lei

Descriere produs

  • Caracteristici Speciale: Rezistent la apa
  • Tip De Material: ABS
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tensiune: 12V/24V
  • La Nivel De Volum: 300 dB

Pachetul Inclus:

1 x claxon

1 x corn de cabluri

SAU

2 x mașină de coarne

2 x corn instalatii

Caracteristici:

[300db Luminoase de Alarmă] -cornul intensitate 300db, poate emite un avertisment care nu poate fi ignorat, atrage mai multă atenție, pentru a evita mai multe accidente pe drum, ajuta pentru a avertiza alte vehicule și pietoni, pentru a asigura siguranța dumneavoastră.

[Redus de energie, de înaltă performanță] - difuzor foloseste 12V/24V DC alimentare, consum redus de energie, prin acest eficiente difuzor puteți îmbunătăți vehiculul ieșire sunet de calitate, și de a produce clare și sunet puternic.

[General Speaker]- este potrivit pentru 12V DC/24V de vehicule, cum ar fi automobile și camioane.Este potrivit pentru cele mai multe motociclete, vehicule tot-teren, carturi, vehicule off-road, de buzunar, de biciclete și de 12V/24V putere de masini.

[Puternic, durabil, rezistent la apa] - utilizarea de înaltă calitate, material ABS + impermeabil shell, suport fix foaie de fier, rezistent la apa, de performanță, de întreținere pe termen lung, chiar și în condiții meteo extreme poate fi folosit fără probleme.

Caietul de sarcini:

Cantitate: 1buc/1 Pereche

Culoare: Violet, Verde ,Negru

Tensiune: 12V/24V

Nivelul de volum: 300 dB

Notă:

1.Din cauza diferenței între diferite monitoare,imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2.Datorită manuală de măsurare și diferite metode de măsurare, vă rugăm să permiteți-1-3cm.

/ Despre servicii /

Livrarea la Timp rambursare Completă, dacă produsul nu este primit in timp de livrare garantat

Mai mult de Protecție a 15-a zi de mai multă protecție după finalizarea comenzii

Se întoarce în Plus Returna orice produs,doar cei în stare perfectă

Calitate garantata, Garantate de Calitate sau rambursare Completă

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: claxon motocicleta, barca de aer horn, audi radar, compact corn, HCGWORK, corn de aer 24v, audi buzzer, tren corn de aer 24 v, super soco ts, soco

Recenzii

Rating