Funssor Prusa i3 MK3 aluminiu axa X transportul negru anodizat aliaj de aluminiu extrudare transport pentru Prusa MK3

Funssor Prusa i3 MK3 aluminiu axa X transportul negru anodizat aliaj de aluminiu extrudare transport pentru Prusa MK3

Funssor Prusa i3 MK3 aluminiu axa X transportul negru anodizat aliaj de aluminiu extrudare transport pentru Prusa MK3

122.00lei

Descriere produs

  • Tip De Element: heatbed
  • tija găuri distanță: 45mm
  • Caracteristică: Creștere de 50% a dimensiunii de imprimare și de volum, comparativ cu 200x200 MK1/2 încălzită
  • Nume De Brand: Funssor
  • Material: Aliaj De Aluminiu
  • Numărul De Model: 200x300mm
  • culoare: negru

Așteptăm cu nerăbdare să o nouă prelungire a plăcut relația de afaceri.Dacă aveți o întrebare sau nevoie de ceva, pls contactati-ne,vom face noastre cele mai bune pentru a face să vă mulțumiți.

Transport gratuit la nivel mondial , trimite prin China Post Airmail.

Timp de livrare aproximativ 20 -30 de zile lucrătoare.O țară poate întârziere de 1-2 săptămâni.

Vom livra produsele în termen de 2 zile de la primirea plata compensate.

Atenție:

Dacă vrei să iei produsul de urgență, putem, de asemenea, trimite-l prin EMS sau UPS,DHL etc. Aveți nevoie pentru a plăti unele de transport de marfă mai mult .Ne contactați în primul rând, dacă doriți să modificați la EMS,UPS,DHL, etc.

Dacă nu sunteți mulțumit cu a ta achiziție,pentru orice motiv,să ne anunțați.Vom înlocui cu promptitudine elementul sau da un re rambursare,este atât de simplu.Taxele de transport și manipulare nu sunt rambursabile.De transport de marfă pentru a trimite înapoi și re-trimite-ar trebui să fie plătite de către cumpărător.Pentru protecția dvs., vă rugăm să asigurate de pachetul tău.

Dacă produsele au nici un defect sau o întârziere, vă rugăm să nu se deschide sau nu pleca Negativ & feedback Naturale, ea nu poate rezolva orice probleme .Dar spune-ne, vom face tot posibilul să-l rezolve.

Dacă sunteți mulțumit cu achiziția dvs., am sincer sper să puteți să ne lăsați un Feedback pozitiv și patru de 5 stele Detaliată Vânzător Opiniile (DSR), care sunt de o importanță vitală pentru creșterea afacerii noastre mici.

Acceptam plata prin Profesionaldesign.ro NUMAI.Dacă nu aveți Profesionaldesign.ro, vă rugăm să înregistrați pentru tine la (Profesionaldesign.ro).Plata trebuie să fie primite în termen de 5 zile de la licitații s-a încheiat.Vă rugăm să fi sigur că intenționează să cumpere sau să plătească în termenul menționat înainte de licitare.Neplătite, litigiul va fi depus la Profesionaldesign.ro pentru non plata ofertanți.

Vă RUGĂM să NU ne lasă 1, 2, 3 sau 4 stele Detaliată Vânzător Rating, deoarece acestea sunt egale cu feedback-ul negativ.Doar 5-Vânzător Detaliate Opiniile sunt binevenite.

Etichete: 500x500 căldură pat, minecraft jucărie, i3 mk3, aluminiu heatbed delta, cr10 pro, reprap prusa i3 mk3, transport x, imprimare prusa mk3, voron, Imprimanta 3d a arborelui

Recenzii

Rating