Universal Pistol Kit de Curățare Pentru Pusca Pistol Pistol Pistol Împușcat Profesionale de Curatenie Set Pistol Perie Instrument de Accesorii de Vânătoare 16pcs

Universal Pistol Kit de Curățare Pentru Pusca Pistol Pistol Pistol Împușcat Profesionale de Curatenie Set Pistol Perie Instrument de Accesorii de Vânătoare 16pcs

Universal Pistol Kit de Curățare Pentru Pusca Pistol Pistol Pistol Împușcat Profesionale de Curatenie Set Pistol Perie Instrument de Accesorii de Vânătoare 16pcs

73.34lei

Descriere produs

  • Numărul De Model: arma Kit de Curățare

Universal Pistol Kit de Curățare Pentru Pusca Pistol Pistol pistol Împușcat Profesionale de Curatenie Set Pistol Perie Instrument de Accesorii de Vânătoare 16pcs

universel pistolet/arma kit de nettoyage pour la plupart des armes de poing de calibru 22 357 38 9 mm 40 44 45 Compact, fermeture éclair cas détient tous les nécessaires de nettoyage outils

deux-piesa 10 pouce ro laiton tige avec poignée dans ce kit de nettoyage.

Toate metal tiges sont gravé avec la taille appropriée pour éviter toute confuzie.

Compact, rembourré, fermeture éclair cas détient tous les outils de nettoyage nécessaires.

22, 357 38.9 mm 44 45 Brosses. 22 et 38 de calibru conseils fente et patch-uri, 22 38 44 calibre-tige

outils maintient l ' intérieur pièces de votre pistolet propre et même plus la longévité.

Kit est starea dans une très belle étui à fermeture éclair, Cas taille: 7.9 " x 6.3 "

poids total avec tous les outils: 8 oz

Caracteristici: -Profesionale g onu instrumente de curățare. -Extensibil tijă de alamă de design. -Ambalate în cutie de plastic pentru transport cutie. -Perfect pentru sticle curate, fluiere, vase, chiuvete și plugholes. -Este o mare alegere pentru tine de a face curățarea mai ușoară. -Cuprul pur, materialul nu trebuie să vă faceți griji despre rugina, și se poate preveni eficient poluarea secundară privind curățarea materialului.

1) acceptam Al ipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie m ade in termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

8. Timp De Livrare:

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Profesionaldesign.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Profesionaldesign.ro!

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Etichete: ac curat, catapulta arma, croitor tool kit, curăța arma, manta set de curățare, lépin accesorii arme, arme militare accesorii, aer arme de vânătoare cerb, și arma de apărare, pușcă accesorii de curățare

Recenzii

Rating