Cutie De Plastic Dinte Copil Cutie Organizator Dintii De Lapte De Stocare De Păr Colectare Ombilical Lanugo Salva Colecta Copil Suveniruri Cadouri

Cutie De Plastic Dinte Copil Cutie Organizator Dintii De Lapte De Stocare De Păr Colectare Ombilical Lanugo Salva Colecta Copil Suveniruri Cadouri

Cutie De Plastic Dinte Copil Cutie Organizator Dintii De Lapte De Stocare De Păr Colectare Ombilical Lanugo Salva Colecta Copil Suveniruri Cadouri

47.64lei

Descriere produs

  • Origine: NC(de Origine)
  • Intervalul De Vârstă: 3-6y
  • Gen: Unisex

Puncte:

1、de Înaltă Calitate: Cu grad de alimente PP material exterior cutie și ecologic EVA garnituri, caseta este sigur, non-toxic si inodor.Acesta nu va rugini și se estompeze, este rezistent la coroziune si durabil pentru mult timp de dinte de stocare.

2、Superioare și Inferioare Cuprinde: superioară și inferioară acoperă de foioase dinte cutie sunt tipărite cu caractere în engleză.Vă rugăm să scrieți informațiile copilului încet cu un pix.

3、Creative Culoare: aspect Frumos, culori vii si textura delicata, la care se adauga un peisaj frumos pentru tine și copiii tăi.

4、Design Atent: Acest Copil Dinte Cutie este rezistent la apa si praf-dovada, are o structura rezonabil, și este echipat cu o închisă.Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la pierderea dinților, și este ușor și compact și nu ocupă spațiu.

5、Prețioase Memorie: suprafața dinților deciduali cutie poate fi UV imprimate cu orice model sau o fotografie a copilului, care este mai comemorative.Amintiri din copilarie va abundă atunci când copilul arată această cutie, și își aduce aminte de momente pline de iubire ai împărtășit de-a lungul anilor.

Caracteristici:

1. Cu grad de alimente PP material exterior cutie de mediu și EVA garnituri, caseta este sigur, non-toxic si inodor. (Nu este necesar pentru a oferi certificate de inspecție sau afumate insecte pentru export, ca și în cazul busteni)

2. Flexibilă captuseala EVA nu are nevoie să fie echipate cu un tampon de bumbac jos, care este un material moale.

3. Cutia este rezistent la apa si praf-dovada cu bandă de etanșare între partea superioară și inferioară acoperă.

4. Cutia are un aspect frumos și structura rezonabil, cu cataramă, nu vă faceți griji cu privire la pierderea dinților.

5. Integrat turnate cutie de exterior cu oțel inoxidabil balama de mijloc a arborelui, evitând lemn dinte cutie șurub atingând și alunecarea, ruginirea problema.

6. Cutia este ușor și compact, astfel încât să nu aibă acces la spațiu.Exterior dimensiune măsoară doar L11*W6.3*H3.5 CM, iar greutatea este de 65 de ani (cu sac PP).

Caietul de sarcini:

Material: PP material exterior cutie + mediu EVA

Culoare: albastru, roz

Dimensiune: aproximativ 11*6.3*3.5 cm/4.33*2.48*1.38 în

Ambalare: o singură OPP sac, de ambalare

Observații: După ce produsul este demontat, ține punga departe de copii și nu lăsați copiii să se joace.

Lista De Ambalare:

Foioase cutie * 1

Note:

1. Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permiteți-1-3CM de toleranță.

2. Din cauza rezoluția, luminozitatea, contrastul, etc. de ecranul computerului, culoarea reală pot fi ușor diferite de imagine.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Etichete: pentru dinți teether, cutie de lapte, panda dinte de lapte cutie, perie pentru copii dinte, cutie lemn, copil de dus suvenir, pentru dintii de lapte, suport pentru pahar carucior, cutie pentru scrisori și ziare, dintii cutii

Recenzii

Rating