Tac de biliard Cretă de Caz cu Clip Retractabil Creta Titularul Cue Clip Snooker Biliard Cretă Titularul de Snooker și Biliard, Accesorii

Tac de biliard Cretă de Caz cu Clip Retractabil Creta Titularul Cue Clip Snooker Biliard Cretă Titularul de Snooker și Biliard, Accesorii

Tac de biliard Cretă de Caz cu Clip Retractabil Creta Titularul Cue Clip Snooker Biliard Cretă Titularul de Snooker și Biliard, Accesorii

27.62lei

Descriere produs

  • Instrumente De Întreținere Categorie: Cum Arată
  • Tija Cutie Material: Cum Arată
  • Numărul De Model: creta titular
  • Sport: snooker
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tija Dimensiuni Cutie: Cum Arată

Retractabil cablu care se poate extinde la 19,6 în, și-a construit în clip pentru fixare ușoară compatibile potrivite pentru utilizare la îndemână.

Caracteristică: - a Retras cablul se poate prelungi până la 19,6 în.Built-in clip curea pentru atașare ușoară compatibile de viteze.Păstrați cretă albă în loc de utilizare la îndemână în timp ce nu face mâinile tale murdărie.

Caietul de sarcini: Material: Metal Greutate: 30g / 1.0 oz Partea lungime: 2,8 cm / 1.1 în

Retractabil, lungime cablu: 50cm / 19.6 în

Lista de pachete: 1 * Cretă albă Clip

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

8. Timp De Livrare:

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Profesionaldesign.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Profesionaldesign.ro!

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Etichete: marker cu creta, creta titularul piscină, creta snooker, drop pen, Tac De Biliard Sfat, snooker, creta kamui, accesorii de biliard, tac de biliard, biliard cretă titular

Recenzii

Rating