Săpun manual standard Mini sapun diy ștampilă sigiliu chaprter 3-5cm

Săpun manual standard Mini sapun diy ștampilă sigiliu chaprter 3-5cm

Săpun manual standard Mini sapun diy ștampilă sigiliu chaprter 3-5cm

20.34lei

Descriere produs

  • Material: Acril
  • Utilizarea: Decor
  • Numărul De Model: 790
  • Tip: Standard De Timbru

Timp de transport maritim : Este nevoie de doar aproximativ 7-14 zile lucrătoare pentru a navei în Statele Unite ale americii , și 15-90 zile la alte țări și locuri din întreaga lume.Suntem în imposibilitatea de a lua nici o responsabilitate pentru orice întârziere personalizat sau fiscale, ca timpul de tranzit este extrem de depins și cu condiția Locale de Servicii Poștale.

Metoda de plată : vă Rugăm să efectuați plata în termen de 7 zile, Multumesc mult.Sau ne-ar anula comanda.

Conectați-ne : vă Rugăm să nu ezitați să ne e-mail cu orice întrebări.Vom face noastre cele mai bune pentru a răspunde la toate e-mailurile în termen pe zi lucrătoare.

Feedback : Dacă sunteți mulțumit de serviciile noastre, vă Rugăm să lăsați un feedback pozitiv pentru noi.Dacă e ceva în neregulă, vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a furniza 100% clienti multumiti de servicii.

MULTUMESC MULT PENTRU VIZITA :)

Etichete: săpun timbre 4, doamna ștampilă de cauciuc, pastila de timbru, oamenii de timbru, carte poștală fără ilustrație marca, amprenta ștampilei, mini sapun de timbru, baza de timbru, creion de timbru, breloc timbru

Recenzii

Rating