4BUC 13598773 433mhz TPMS SENZOR de PRESIUNE în ANVELOPE Pentru Cadillac CT6 XT5 SRX Pentru Chevrolet Malibu Volți Senzorului TPMS 13598773

4BUC 13598773 433mhz TPMS SENZOR de PRESIUNE în ANVELOPE Pentru Cadillac CT6 XT5 SRX Pentru Chevrolet Malibu Volți Senzorului TPMS 13598773

4BUC 13598773 433mhz TPMS SENZOR de PRESIUNE în ANVELOPE Pentru Cadillac CT6 XT5 SRX Pentru Chevrolet Malibu Volți Senzorului TPMS 13598773

47.84lei

Descriere produs

  • Nume De Brand: XWAUTOGJ
  • Material: Plastic + Metal
  • Origine: NC(de Origine)

Numărul OE: 13598773

Pachetul Include :

1 x TPMS( Tire pressure Monitoring Senzor )

Sau 4 TPMS (Tire pressure Monitoring Senzor)

Vă rugăm să Confirmați Numărul inainte de a Comanda, Multumesc!Dacă Nu Sunteți Sigur despre OEM, te Rog Spune-Mi Modelul si Anul.Este mai Bine pentru a Oferi Imagini de Vechi Senzori.În Scopul de a Obține cea Mai bună Experiență de Cumpărături, Voi Încerca Meu cel Mai bun pentru a Vă Servi.

Senzor Principiu: Senzorul de Presiune în Pneuri Are Propriul ID Unic.Atunci când Achiziționează un Nou Senzor, Aveți Nevoie pentru a Schimba ID-ul Vechi Senzor in Masina de Sistem pentru Noul ID prin OBD, Astfel Încât Senzorul Poate Comunica cu Masina.

Anvelope de Înlocuire în Iarnă și de Vară: Dacă Folosiți mai Multe Anvelope de Iarna și de Vară, Aveți Nevoie pentru a Schimba Noul ID-ul Senzorului la Sistemul Implicit de IDENTITATE.După Schimbarea de Anvelope Iarna si Vara, Senzorul Va Funcționa în mod Normal și Nu Va Fi nici o Vina Lumini.Sfat: locul De Instalare Trebuie să Fie Aceeași.

TPMS Senzor de Obicei, Trebuie să Fie Înlocuit de Unul din următoarele Trei Motive: de Viață a Bateriei Este Estimată la 5 la 10 Ani Sau 100K Km Accidente, Gropi și Alte Daune la Coroziune-de Obicei de Sare (Climat Rece) Sau Electric la Coroziune Notă: Datorită Similare durata de Viață a Bateriilor, de Obicei, Este Semnificativ să Înlocuiască Toți Senzorii la Un Moment dat.Ar trebui să Senzori TPMS Fi Înlocuit atunci Când Înlocuirea Pneurilor?Daca Vrei Nou Set de Anvelope pentru a Depăși TPMS Baterie Prag, ia în Considerare Înlocuirea Senzorului TPMS Imediat pentru a Evita Anvelope Costurile de Instalare.În caz contrar, TPMS Producatorilor Recomanda Inlocuirea TPMS Componente cu Kituri de Service pentru a Prelungi durata Lor de Viață.

Procesul De Instalare

ⅰ .Slăbiți Anvelope: Scoateți Capacul Supapei și Miezul Interior și Dezumflați Anvelopa.

ⅱ .Scoateți Anvelopa: Clemă de Cauciuc pe Cauciuc Demontare Mașină și Reglați Supapa Duza la 1 Punct în Raport cu Anvelope de Separare Cap.Introduce Anvelope Instrument, și Apoi Ridicați roata Rim pentru Instalarea Capului de Reducere Cap.

ⅲ .Scoateți Senzorul: Utilizați o Șurubelniță pentru a Îndepărta Șuruburile de Fixare și Senzori de Tija Supapei, Apoi Slăbiți Piulița și Scoateți Supapa.

ⅳ .Montați Senzori si Valve: Glisați Tija Supapei pe Valva Gaura Jantei.Strângeți Piulița la 4.0 Nm cu Ajutorul Știftului de fixare.Asambla Corpul Senzorului împotriva Rim și Strângeți Șuruburile.

Cinci.Montați Anvelope: Pune Anvelope pe Janta și Asigurați-vă Că Supapa și Separarea Capului Sunt la un Unghi de 180 de Grade.Montați Anvelopa pe Janta.

Compatibil:

Pentru Buick LaCrosse 2017-2018

Pentru Cadillac CT6 2016-2018

Pentru Cadillac XT5 2017 - EOP

Pentru Chevrolet Camaro 2016-2018

Pentru Chevrolet Cruze 2016-2018

Pentru Chevrolet Malibu 2016-2018

Pentru Chevrolet Volt 2017 - EOP

Pentru GMC Acadia 2016-2018

Atunci când plasați o Comandă, vă Rugăm să Selectați Modul de Transport și să Plătească Pentru Taxe, Inclusiv Taxa de Transport.Va vom Trimite Elementul cât mai Curând Posibil.Datorită Diferitelor Timp de Vămuire în Diferite Țări, Nu Putem Garanta Timpul de Livrare a Tuturor Internațional de Mărfuri, Care Poate Afecta Timpul, atunci Când Obține Pachetul.Vă rugăm să Rețineți Că Cumpărătorul Trebuie să Fie Responsabil pentru Toate Celelalte Taxe Vamale, Comisioane de Brokeraj, Taxe Vamale și Taxe de Import în Țara Dumneavoastră.Aceste Taxe Suplimentare Pot Fi Încărcată la Livrare.Pentru a Respins Bunuri, Nu Vom Rambursa Marfă.

Etichete: ios senzorului de presiune în pneuri, tpms pneuri senzor, 70mai xiaomi, chevrolet spark, chevrolet malibu, xt5, cruze, 5q0907275, cadillac, cadillac xt5

Recenzii

Rating