DC 3.7 V-7.4 V, 0.5 a-1A 8000 - 1000KV Generator de Inalta Tensiune Modulul Invertor Transformator de Impulsuri de Înaltă Tensiune de Impuls Pas Modul de

DC 3.7 V-7.4 V, 0.5 a-1A 8000 - 1000KV Generator de Inalta Tensiune Modulul Invertor Transformator de Impulsuri de Înaltă Tensiune de Impuls Pas Modul de

DC 3.7 V-7.4 V, 0.5 a-1A 8000 - 1000KV Generator de Inalta Tensiune Modulul Invertor Transformator de Impulsuri de Înaltă Tensiune de Impuls Pas Modul de

18.22lei

Descriere produs

  • Nume De Brand: TTVXO
  • Bobina De Structura: 8000 - 1000KV
  • Bobina Numărul: 8000 - 1000KV
  • Numărul De Model: 1000KV Generator de Inalta Tensiune Modulul
  • Faza: 8000 - 1000KV
  • Utilizare: Electronice

Produs introducere: Acest modul este un de înaltă tensiune modulul/înaltă tensiune, generatorul de tensiune înaltă pachet/transformator prin componenta de circuit.Acesta poate fi folosit ca o sursă de înaltă tensiune pentru elev experiment științific/instrument electronic/generator de ioni negativi/științifice de producție mici.Modulul folosește Tesla.Principiul bobinei se face, de înaltă tensiune, puls este de ieșire, volumul este mic, eficienta este mare, și de descărcare de gestiune de intensitate este acerbă.

Modulul model: MC01 volumului Fizic: lungime 88.5 cu diametrul de 26 secțiunea 24mm (măsurată cu precizie vernier caliper)

Parametrii de intrare: 3.7-7.4 V/4A linie de Intrare de lungime: 10 cm sau cam asa ceva (roșu, verde pozitiv negativ)

Parametrii de ieșire: 800-1000KV/0.5-O Linie de lungime: aproximativ 16 cm

De înaltă tensiune doi poli de descărcare de gestiune de la distanță: 1,5 cm - 2 cm (nu depășesc)

Utilizarea produsului: modulul este împărțit în intrare și de ieșire.Liniile roșii și verzi sunt bornele de intrare, roșu și verde sunt negative, și de ieșire este de două linii de înaltă tensiune de aceeași culoare.Borna de intrare poate fi conectat la baterie pentru a genera de înaltă tensiune arc.

Vă rugăm să opereze în modul strict în conformitate cu metoda de utilizare și măsuri de precauție, în caz contrar se va deteriora cu ușurință modul!

Despre intrare powe r: 3.7 V baterie cu litiu de intrare (cum ar fi o baterie 18650) NiCd/NiMH acumulator 4V sau 6V acumulator plumb-acid, etc. Intrare tensiune și curent afecta producția de înaltă tensiune și arc distanță.

Precauții pentru utilizare:

1. Modulul ar trebui să evite energizare, când înalta tensiune fără sarcină.Înainte de alimentarea este pornită, de înaltă tensiune, sfârșitul de descărcare de gestiune la distanță trebuie să fie ajustate.Arc distanța de la capătul de ieșire este proporțională cu tensiunea bateriei și capacitatea de folosit.

2. Atunci când testarea arc distanță, ar trebui să fie testate de la scurt la lung.Este strict interzis să depășească cel mai lung arc distanța dintre module.Deoarece de energie de înaltă tensiune nu poate fi eliberat, modulul este ușor de deteriorat.

3. Puterea modulului este mare, iar căldura internă nu este potrivit, așa că nu este permis să lucreze pentru o lungă perioadă de timp.

5. Mici-capacitate baterie de litiu este conectat în serie de 7.2 V. tensiunea măsurată în arc de stat a scăzut la aproximativ 4V.Cea mai mică capacitate, cea mai mică tensiune este tras.Prin urmare, este recomandat să folosiți mai mult de 2000 MA litiu, și este mai bine să aibă o baterie de 4000MA sau mai mult.

Etichete: jucărie transforma, ad9833 dds generator de semnal modul schematic, 5v boost, 8 modulul kit, transformator de înaltă tensiune, convertor de tensiune transformatoare, dc-dc step up, co2 flyback, 1 transformator, 400kv dc

Recenzii

Rating