983A lipici dozator mașină automata pasta de lipit distribuitor Pneumatic Adeziv Distribuitor auto adeziv echipamente de distributie

983A lipici dozator mașină automata pasta de lipit distribuitor Pneumatic Adeziv Distribuitor auto adeziv echipamente de distributie

983A lipici dozator mașină automata pasta de lipit distribuitor Pneumatic Adeziv Distribuitor auto adeziv echipamente de distributie

494.86lei

Descriere produs

 • culoare: verde
 • Minim scuipa suma: 0.01 ml
 • Numărul De Model: 983a
 • Tensiune de intrare: 110V/220V
 • Numele: dozator pasta de lipit
 • Utilizare: Comerciale Fabricarea
 • Distribuirea interval de timp: 00.01 s-99.99 s
 • Plug: UE/SUA
 • Articol: Pneumatice adeziv masina de dozare
 • Caracteristică: Pneumatice
 • Ambalare: Cutie
 • Auto mode setup: 16 moduri diferite
 • Nume De Brand: biaowang
 • Interval De Interval De Timp: 0.1-9.9 s
 • Tip: Alte
 • Tensiune internă: 24V DC
 • Sursa de aer: compresor de aer
 • Sugerat de ieșire de presiune a aerului: 1psi-78psi(0.1-5.5 bar)
 • Funcția: Automaticlly dispensa lichid
 • Dozare de precizie: aproape 5%
 • Intrare aer sub presiune: 35psi-100psi(2,5 bar-7bar)

1.Comutator de ALIMENTARE: transformă mașina și pe jos. 2.Afișare ecran de Distribuire timp. 3.PRESIUNEA AERULUI: setează presiunea aerului de seringa(trageți butonul în primul rând, apoi răsuciți-l la stânga sau la dreapta încet). 4.VID: reglează intensitatea de vid-presiune, pentru a suge înapoi aerului din butoi pentru mai subtire adezivi sau cleiuri pentru a preveni fluide din care picură.Nu prea mare, sau are riscul de a suge adeziv în tub și mașină. 5.Aer manometru: show-presiunea de ieșire. 6.LOVITURĂ: este un comutator pentru a da operatorului scopul de a lucra, în principal folosite pentru testare. 7. SETTIME: regleaza durata de distribuire după fiecare declanșare(intervalul 00.01 s-99,99 s). 8.INTERVAL: reglează timp suspendat între 2 picaturi, care nu este disponibilă pentru toate modurile(interval de 0,1 s-9.9 s). 9.AERUL: în loc să accepte aer tuburi de adaptor. 10.AER: este gaura să se conecteze tubulatura de aer de la compresor. 11.PICURARE: switch-uri DIP pentru utilizator de a alege diferite moduri, total 16 modele disponibile.Detalii despre toate modurile vor fi explicate în descrierea de mai jos. 12.PEDALA de PICIOR: Aceasta este în cazul în care vă conectați cu pedala de picior sau de mână, comutator de pe seringă. 13.Priza de 110V sau 220V, curent ALTERNATIV, vă rugăm să ne sfatuiesc tensiunea atunci când plasarea comenzii.

Caracteristică

1.Sunt 16 moduri pentru utilizatorii de a alege de la, diferite moduri de lucru diferite moduri.Puteți alege modul Manual, modul semi-automat și automat, ceea ce este foarte convenabil. 2.Ecran disponibilă pentru a arăta exact timpul de distribuire. 3.Timpul de distribuire poate fi ajustat exact la 00.01 s-99.99 s. 4.Durata intervalului de asemenea, pot fi controlate exact de la 0.1 s-9.9 s. 5.Dimensiuni compacte pentru a salva mai mult spațiu de lucru. 6.Gamă largă de ajutorul pe aproape toate adezivi sau lichid.. 7.Distribuirea volumului pot fi stabilite și controlate în mod liber. 8.Vid înapoi aspirație funcția se oprește dilua lichidul de inutile picură din sfat. 9.Toate piesele pot fi ușor asamblate și dezasamblate. 10.Atât de pedala de picior și de mână comutator disponibil. 11.Calitate stabilă și satisfăcătoare după-vânzare de servicii. 12.OEM disponibile.

În modul, atunci când utilizatorul pași pedala de picior continuu, numărul de pe ecran va crește de la "ora 00.00:" până când declanșatorul este eliberat, atunci numărul nu va dispărea până când pas cu pas pe trăgaci data viitoare, care va număra de la "00.00" din nou.În SEMI-AUTOMAT sau FULL-AUTO modul, numărul de pe ecran se bazează pe prestabilite de distribuire de timp și intervalul de timp.

Atenție

1.Maximă de intrare de presiune a aerului din compresor de aer este 7bar(100psi), nu depășesc acest număr. 2.Ieșire maxim de presiune a aerului de distribuitor este de 5,5 bar(78psi).Dacă operatorului de presiune a aerului mai mare de 4 bar, vă rugăm să folosiți accesorii originale de la fabrica noastra. 3.Sugerez stocarea lichidului de materiale în format temperatură de 5 grade celsius. 4.Dacă lichidul/adeziv este prea gros pentru a curgere, vă rugăm să se diluează înainte de utilizare, pe baza de fabrica direcții. 5.În modul AUTO, buna interne gama de presiune este de 1 bar la 2,7 bar(15-40psi) 6.Vârful trebuie să fie curățate în timp, după fiecare utilizare, sau va fi foarte dificil pentru a demonta din seringă. 7.Funcția de vid este adecvat numai pentru subțire lichide, intensitatea trebuie să fie reglementate la nivel corespunzător, Dacă presiunea de aspirație este prea mare, lichidul va fi absorbit înapoi în tub și mașină de dozare, care rezultă în deteriorarea unitatea de controler. 8.Întotdeauna păstrați seringa în jos pe verticală după ce a fost umplut cu lichide sau adezivi, și atârnă-l pe suport metalic în intervalul în cazul în care fluxul de fluid în furtun.

Pachet inclusiv

1 buc controller mașină 2 buc 30cc seringa 1 buc aer în furtunul 1 buc adaptor cu furtun 1 buc pedala de picior 1 buc deget comutator 5pcs distribuire ace 1 buc seringa sta 1 buc cablu de alimentare 1 buc carte de instrucțiuni, vă Rugăm să contactați oricând Dacă aveți probleme în timpul utilizării după bunurile primite, vom învăța pas cu pas.

Despre Plată

1.Pe aplicația noastră puteți utiliza următoarele metode de plată: Visa, MasterCard, Maestro, Discover card și cardul Diners Club, American Express, QIWI, Boleto, bancontact, iDeal, Przelewy24, SMS-uri de Plată în Rusia(MTC, MegaFon, Beeline, TELE2) și Profesionaldesign.ro Buzunar. 2.Pe site-ul nostru (PC) puteți folosi următoarele metode de plată: Visa, MasterCard, Maestro, Discover card și cardul Diners Club, American Express, Transfer bancar, Webmoney, Yandex.Bani, Western Union, QIWI, DOKU, Mercado Pago, Boleto, bancontact, TEF, iDeal, Giropay, Sofort Banking, Carte Bancaire (Carte Albastră), Przelewy24, SMS-uri de Plată în Rusia (MTC, MegaFon, Beeline, TELE2), Plata în Numerar (Euroset, Syvaony, rusă Post), și Profesionaldesign.ro Buzunar. 3.Vă rugăm să rețineți că suma pe care ați plătit nu include tarifele ar putea fi perceput de către furnizorul vamale, dar cele mai multe dintre produse sunt gratuite responsabil de taxe.Dacă aveți orice probleme, vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi.

Etichete: moneda masina de dozare, pneumat instrument, lichid lipire, 983a, TOSEEK, toate din lemn lama, aer pneumatic, combustibil masina de dozare, storcator de paste, distribui lipici

Recenzii

Rating