Oral B Periuta de dinti Electrica Cross Set de Acțiuni Dual Curat Pentru Adult Albirea Dintilor AA Baterie Cu un sistem Cap de periere

Oral B Periuta de dinti Electrica Cross Set de Acțiuni Dual Curat Pentru Adult Albirea Dintilor AA Baterie Cu un sistem Cap de periere

Oral B Periuta de dinti Electrica Cross Set de Acțiuni Dual Curat Pentru Adult Albirea Dintilor AA Baterie Cu un sistem Cap de periere

75.91lei

Descriere produs

 • culoare: Roz Verde Albastru Violet
 • Înlocuire perie de cap: la fiecare 3 luni.
 • Grupa De Vârstă: Adulți
 • Alimentare modul: Baterie AA
 • Nume De Brand: Oral B
 • Numărul De Model: Cruce de Acțiune Electirc periuta de dinti
 • Mărfuri De Certificare A Calității: 3C
 • Funcția: Dual Curat Si Albirea Dintilor
 • Material: Plastic
 • Articol: Cruce De Acțiune Set Periuta De Dinti
 • Dimensiune: Soft-Bristled
 • Tip De Element: Periuta De Dinti Electrica
 • Tip: Rotația De Tip
 • Cantitatea: depinde de alegerea ta

Șaptesprezece mii cinci sute douăzeci și unu

25451 vânzare Fierbinte Oral B Periuta de dinti Electrica Cross Set de Acțiuni Dual Curat Pentru Adult Albirea Dintilor AA Baterie Cu un sistem Cap de periere

9 produse sunt incluse în această legătură, ales cu atenție înainte de a comanda.

1. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Profesionaldesign.ro este compensată cu adresa de livrare înainte de a plăti.

2. Ca pentru unii franceză cumpărători care nu se bucură perfect poștale, servicii de sistem, vă rugăm să sunați la oficiul poștal local cu numărul de urmărire, dacă nu primiți coletul într-o lungă perioadă de timp.

3. Cumpărătorii ruși, vă rugăm să lăsați-ne deplin numele în limba engleză (include mai mult de 3 cuvinte), ceea ce este foarte important.

1. Toate produsele sunt standardizate, de ambalare, de obicei, vom folosi punga de plastic pentru a alege produsele.doar, după cum urmează:

2. Vom verifica cu atenție ordinea și pachet pentru a vă asigura că totul este în stare bună înainte de expediere-l afară.

3. Pachetele pot fi ușor deteriorate în timpul lung-timp de transport, dar aceasta nu afectează efectul de produsele noastre.

4. Dacă doriți produse ambalate perfect (cum ar fi pentru cadouri etc.), vă rugăm să ne contactați în primul rând, putem trimite coletul cu pachet special pentru a evita deteriorarea, dar trebuie să plătească un cost suplimentar.

Vă rugăm să faceți clic aici pentru a plăti mărfuri sau cost suplimentar.Multumesc!!!

https://Profesionaldesign.ro/store/product/Extra-Fee-for-Feight-Special-Packing/3662095_32858376975.html?spm=2114.12010608.0.0.24a33dfav9r9K2

Vom trimite comanda in 2-5 zile lucrătoare, și ea are nevoie de aproape 7-40 zile din China pentru tine.

După cum știți, timpul de livrare depinde de compania de transport maritim, aerian linie, personalizate și oficiul poștal local, astfel încât nu suntem în stare să-l controleze cu precizie.

Dacă coletul nu a ajuns în timp de așteptat, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vom urmări și mâner-l cu tine.

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv sunt destul de utile pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice sugestii cu noastre produse sau servicii,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

17522

24744

Etichete: oral b pro 2 capete, oral b titularului ikili, oral b baterie sac, oral b toothbrushs titular, periuță de dinți electrică, oral-b sonic complete, instrument dentar, milioane de periuta de dinti, 2 periuțe de dinți electronice, periuta de dinti electrica oral b

Recenzii

Rating