3PCS Sunet de Chitara gaura Încrustații de LEMN Pentru chitara Clasica Chitara Accesorii YKQ101

3PCS Sunet de Chitara gaura Încrustații de LEMN Pentru chitara Clasica Chitara Accesorii YKQ101

3PCS Sunet de Chitara gaura Încrustații de LEMN Pentru chitara Clasica Chitara Accesorii YKQ101

36.61lei

Descriere produs

  • Tip: Fretboard Chitara Material
  • Nume De Brand: NoEnName_Null
  • Numărul De Model: Sunet De Chitara Gaura Cerc

Prezentare PRODUS : ELEMENT: chitara Clasica gaură de Sunet MATERIAL: LEMN Diametru Gaura: 92mm Cerc Latime: 18 mm Grosime: 1.0 mm

Descrierea produsului: avem multe stiluri frumoase pentru a face accesorii necesare pentru chitara, care pot fi găsite în magazinul nostru, folk, chitara, chitara clasica, chitara ukulele.

Metoda de instalare: încrustat pe chitara panou.Lipire a suprafețelor nu este recomandată.Notă:va garantam produse de calitate, de fotografiere Lumină și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este de +/- 1,Putem garanta că acesta poate fi utilizat.

DESPRE NOI:

Bine Ati Venit La Magazinul Nostru

1. Avem mii de produse, produsele noastre sunt la prețuri competitive și de înaltă calitate.Am crack jos, pe fals și produse de calitate inferioara.Sperăm să putem stabili o cooperare pe termen lung cu instrument muzical de companii și a le vinde în lume.Dacă aveți nevoie de un număr mare de produsele noastre, vă rugăm să ne contactați.Noi vă va oferi o mai bună reducere.

2. Dacă produsul dvs. de a concura pe preț, contactați-ne.Putem vinde în piața Chineză.În fiecare an, am participat la Shanghai International Exhibition Instrument Muzical (Sala E3),Dacă ai vizita, de asemenea, instrumentul de expoziție, ne puteti contacta.

Despre Noi:

1. Bine ati venit la magazinul nostru.Ca lider al Chinei Chitara piese saler, avem mii de tipuri de produse, care aproape a venit din Japonia și coreea de Sud.Produsele noastre sunt la un pret competitiv și de calitate superioară.Ne luptăm cu produse contrafăcute și de calitate inferioara.Sperăm că putem stabili un termen lung relație de cooperare cu Muzical Instrumens Companiei și salers din lume.Dacă aveți produs la un pret competitiv, ne puteti contacta.Putem vânzare în piața Chineză.

2. Dacă aveți nevoie de produsele noastre într-o cantitate mare , puteți să ne contactați.Va vom oferi un discount.

3. Ne sunt în stoc limitat , dacă ai nevoie de o cantitate extrem de mare , trebuie să ne informați.Vom comanda în avans.

Livrare & Retur:

1. Suntem de transport maritim la nivel mondial, cu excepția unor zone îndepărtate.Transporturile internaționale sunt trimise prin Profesionaldesign.ro Standard de Transport maritim,China Post Air Mail , e-EMS sau EMS .Timpul de livrare poate varia din cauza unor motive, cum ar fi numere de companiile aeriene pentru țara dumneavoastră și viteza de procesare a vămilor și oficiul poștal.Timpul de expediere sunt după cum urmează:

EMS : 7-20 zile lucrătoare

e-EMS: 7-20 zile lucrătoare

China Post Air Mail: 20-60 zile lucrătoare

Profesionaldesign.ro Standard de Transport maritim: 16-35 zile lucrătoare

2. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul de mărfuri sau de costul de transport maritim.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare sau de a cumpara.Prin e-pachete, puteți urmări informații de urmărire de produs in link-ul de www.17tarck.com.Pls consultati local post office dacă sunt de acord sau nu.

3. Taxele vamale sunt, în mod normal, practicate de compania de transport maritim sau colectate atunci când vă alegeți elementul în sus.Aceste taxe nu sunt suplimentare taxele de transport.

Plata

1. Vom accepta PayPal, alipay și banca de remitențe.Cum pentru produse plătite ,vom aranja shippment în termen de două zile.Dacă doriți să comandați într-o cantitate mare, puteti sa ne contactati , va vom oferi un discount.Se întoarce sunt acceptabile, puteți returna orice produs in termen de 14 zile de la primire pentru o rambursare sau o înlocuire a elementului respectiv.Vă rugăm să ne contactați pentru o referire numărul, dacă doriți pentru a reveni un element.Vă rog să observați că cumpărătorii sunt responsabili pentru taxele poștale de returnare, produsele returnate trebuie să fie în starea lor inițială, care include tag-uri și pe orice ambalaj, și îți vom trimite doar înlocuirea sau restituirea după ce vom primi returnat.

2. Vom testa toate elementele pentru a asigurați-vă că acestea sunt în stare bună înainte de expediere, și vor fi ambalate cu grijă pentru a evita deteriorarea în timpul tranzitului.Cu toate acestea, vom fi pe deplin responsabil pentru DOA(Defect La Sosire) elemente, vă rugăm să ne contactați în cazul în care primiți un produs defect, vă vom trimite un alt unul gratis sau problema rambursare completă depinde de alegerea ta.

Etichete: chitara gaura, 5 string chitara bas gât, chitara inlay autocolant, Inlay, abalone inlay material, chitara inlay, abalone material, sunet de chitara acustica gaura, sunet de chitara acustica gaura inlay, 3 string cutie de trabucuri chitara

Recenzii

Rating