Hidizs H2 Pierderi Bluetooth 5.0 Receptor fără Fir 3.5 mm AUX Jack Adaptor NFC, Dual Angajeaza Certificate de Înaltă Performanță AMP Receptor

Hidizs H2 Pierderi Bluetooth 5.0 Receptor fără Fir 3.5 mm AUX Jack Adaptor NFC, Dual Angajeaza Certificate de Înaltă Performanță AMP Receptor

Hidizs H2 Pierderi Bluetooth 5.0 Receptor fără Fir 3.5 mm AUX Jack Adaptor NFC, Dual Angajeaza Certificate de Înaltă Performanță AMP Receptor

264.37lei

Descriere produs

  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: Hidizs
  • Tip De Element: Adaptor
  • Pachet: Da
  • Dimensiune: 11CM*10.7CM*4.7CM
  • Material: Plastic
  • Numărul De Model: H1

Hidizs H2 Pierderi Receptor Bluetooth

Avansate Qualcomm CSR8675 Cip Bluetooth

CSR8675 este un multi-funcțional cip Bluetooth sprijin pentru aptX,24-bit audio,aptX HD, anulare activă a zgomotului și Qualcomm TrueWireless stereo de înaltă rezoluție audio performanta, care este comparabil cu fir.

De înaltă performanță AMP Chip MAX97220

Minunat MAX97220 amp cip este special selectate pentru a se potrivi Qualcomm CSR8675 cip Bluetooth lor extrem de compatibilitate.Distorsiune redusă și zgomot.Stay Tuned cu Hidizs ani de experiență acustică, H2 moștenește Hidizs' clasic HiFi stil,trei frecvență echilibru,soundstage mare.

Bluetooth 5.0-mai Rapid,mai Lin și Mai Stabil

În comparație cu Bluetooth 4.2,5.0 tehnologie înseamnă o mai mare dezvoltare în serie,viteza,și difuzare de mesaje capacitatea de Bluetooth aplicații.Conexiune fără griji,lag-free audio și sincronizare perfectă.

NFC One-touch de Asociere

Conectați telefonul mobil la H2 doar cu user-friendly tehnologia NFC one-touch,fără complexe manual de asociere sau de conexiune.

Compact, dar Puternic

Toate-a rundă de Codec Suportate:UAT aptX-HD,aptX,APTX-LL,LDAC,AAC,SBC,CVC

UAT este un all-nou Bluetooth codec audio dezvoltat de HiBy.Sprijinirea unei industrii-cea mai mare rată de eșantionare de 192 khz la o industrie-cea mai mare lățime de bandă de date de 1.2 Mbps,chiar se adapta și de a optimiza în sine la diferite genuri muzicale.

Android、Windows, pentru Mac OS、iPad OS

Folositi-l Pentru O Varietate de Scopuri:Masina AUX,computer,iPad,telefon mobil DAC USB,căști cu fir,desktop speaker,TV audio Sistem Sprijinite:Android,Windows,Mac OS,iPad OS

Dual-Culoare Semnalizator Vă Ajută Să Vă Spună Rata De Eșantionare

Lumina verde:44.1 KHz~48KHz Baby Blue Light:88.2 KHz~192KHz

cVc Tehnologie de Anulare a Zgomotului

Multumesc pentru a 2-mic Qualcomm® cVc™ a 8-a Generație de Tehnologie de Anulare a Zgomotului cu bandă largă de vorbire,cererea dumneavoastră pentru HD de înaltă calitate apeluri de voce vor fi îndeplinite.

HiBy Albastru APP

Sprijin pentru a vizualiza în timp real rata de eșantionare,Bluetooth format,de putere,de a regla EQ,gain și chiar poate actualiza firmware-ul,etc. Croitorul tău exclusiv experiență de ascultare și bucurați-vă de muzică!

Detasabila Înapoi Clip

Cu portabile înapoi clip,H2 nu este numai funcțional receptor Bluetooth,dar, de asemenea, un decor elegant.Pot fi tăiate la decolteu,de buzunar,cravata,etc.

Simplu 3 Butoane pentru a Controla Toate

Un ridicat punct de contact este pe butonul vol+ pentru a distinge de la butonul vol - cu ușurință.

Mai Convenabil De A Folosi

Auto Reconectați:H2 va reconecta automat la ultimul dispozitiv conectat atunci când puterea pe sau conexiune de pierdut.

Dual Audio:Conecta 2 dispozitive Bluetooth pentru a H2 în același timp cu o mai stabile tripla,datorită Qualcomm CSR8675 cip Bluetooth și 5.0, cu inalta precizie de prelucrare audio.

Hi-Res Audio,Hi-Res Audio Wireless Certificate

Hi-Res Audio(HRA),este un standard pentru audio de înaltă calitate, produse formulate de JAS și CEA,deja recunoscut și sprijinit de numeroase crescator.

Hi-Res Audio Wireless(HRAW),este un subset al Hi-Res Audio (HRA) standard wireless pentru produse audio care acceptă certificate Bluetooth codec-uri.HRAW necesită capacitatea de dispozitive certificate să se ocupe de rezoluție digitală mai mult de 24-bit/96kHz.

Etichete: airpodspro caz, marshall parte, muji stil, mouse-ul razer, ip68, hyperx cloud, cablu fiio, prietenul show, ios pavilioane, xiaomi mi

Recenzii

Rating