XHP20 4pin Connector rezistent la apa IP67 Cablu Rapidă Cablu Conector Circular Electric Conector

XHP20 4pin Connector rezistent la apa IP67 Cablu Rapidă Cablu Conector Circular Electric Conector

XHP20 4pin Connector rezistent la apa IP67 Cablu Rapidă Cablu Conector Circular Electric Conector

32.54lei

Descriere produs

  • Placare Contact: Placare Cu Aur
  • Încetarea: Lipire
  • Nume De Brand: SZJELEN
  • Introduce Material: PPS,temperatura maxima 260°C
  • Shell: Nailon 66/aliaj de Zinc
  • Material De Contact: Alama
  • Nivelul De Protecție: IP67
  • Numărul De Model: XHP20 serie impermeabil 8pini

Link-ul conține de sex masculin și de sex feminin conectori și un capac rezistent la apa, Meci de două collet dimensiuni (1-12MM)

Dragi prieteni, bine ati venit la magazinul nostru, ar putea vă rugăm să ia un moment să se uite la acest manual?Multumesc. 1. În scopul de a alege dreptul de produse de îngrijire categorii pentru tine, dacă aveți o cerere mai mare, cum ar fi barele de protecție nevoie, sau nu autocolant, puteți lăsa un mesaj atunci când, pentru, desigur, puteți lua legătura cu noi direct. 2. Dacă ai nevoie de sarma de sudura conectorul este prevăzut paramper mai bine decat prin cablu și conector caietul de sarcini.În cazul în care cablul de echipă de profesioniști, vă rugăm să furnizați sudură definiție. 3. Avem pret bun pentru o cantitate mare, iar cablul poate personaliza în funcție de cerințele clientului 4. Vă rugăm să trimiteți un mesaj pentru a ne spune ce tip vrei atunci când faceți comanda!Dacă aveți interes, pls nu ezitați să ne contactați pentru mai multe produse, 2414253717 (la) QQ (dot) com Multumesc 5. Toate noastră de preț este prețul de vânzare cu amănuntul, dacă ai loc pentru mai mult de 10 unități, am dori să vă oferim o reducere de 10% la orice comandă de peste 20 de unități, ne place sa oferim o reducere de 20%.Dacă aveți orice ordine în vrac, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru mai multe discount 6. Indiferent de suma, ne-ar fi fericit pentru a trimite bunurile necesare, și de a oferi numărul de urmărire pentru tine de a urmări bunurile. 7. Conectorul este brand internațional vândut conector de compatibilitate, vă rugăm să alegeți numărul de părți în funcție de ceea ce aveți nevoie.Orice număr ai nevoie pentru a confirma, vă rugăm să contactați saler pentru caietul de sarcini.Vă mulțumesc pentru încredere Informații privind Transportul: O: toate ordinele lor au număr de urmărire pentru a urmări bunurile în orice moment.Nu contează cât de multe ați cumpărat.B: orice comandă de peste 200 de dolari, va vom trimite produsele prin intermediul DHL, cât mai curând posibil, se poate ajunge în termen de 5 zile.În conformitate cu ordinele de USD 200 de dolari, va vom trimite produsele prin intermediul pachetului, este nevoie de câteva zile.Dacă valoarea comenzii sub 200 de dolari, și doriți livrare prin DHL, vă rugăm să ne contactați pentru a plăti USD 15 $ pentru livrare.

Etichete: 2pin conector rezistent la apa, jack plug, conector de sârmă, conector dc, audi q7 video, varza murata, cabl conector, conector jack, jack de putere, cablu conector rapid

Recenzii

Rating