Portabil în aer liber Camping Alcool Aragaz Multi-funcție de Camping, Picnic Gătit, Aragaz Arzător Cu Sac de Depozitare

Portabil în aer liber Camping Alcool Aragaz Multi-funcție de Camping, Picnic Gătit, Aragaz Arzător Cu Sac de Depozitare

Portabil în aer liber Camping Alcool Aragaz Multi-funcție de Camping, Picnic Gătit, Aragaz Arzător Cu Sac de Depozitare

61.47lei

Descriere produs

 • De unică folosință: No
 • Condițiile De Utilizare: Normal În Aer Liber
 • Combustibil: GAZ
 • Metoda De Aplicare: manual
 • Numărul de Utilizatori: 3-5
 • Model: -
 • Piesa Numărul De Deflectorul De Vânt: Nici un scut de vânt
 • Aplicabile Condimente Tip: Solid Condimente
 • Structura: Dintr-O Bucata
 • Cu Dispozitiv de Aprindere sau Nu: NU sunt Incluse
 • Tip: ARZĂTOR
 • Material: Din Oțel Inoxidabil

Puncte:

1、durată Lungă de Viață: stratul exterior de alcool aragaz este fabricat din oțel inoxidabil și stratul interior este fabricat din aliaj de aluminiu.Este puternic și are o durată lungă de viață.

2、Stabil Aragaz: triunghiular cadru de sprijin are un diametru de 110mm, care este potrivit pentru vase mai mari și este mult mai stabil.

3、190ML Aragaz: capacitatea de alcool aragaz este de până la 190ml, și este ars pentru mai mult timp într-un singur timp, eliminând probleme repetate de umplere.

4、transport Ușor: produsul vine cu un sac de depozitare pentru transport ușor și este potrivit pentru activități în aer liber.

5、Aplicarea pe scară Largă: soba este ideal pentru camping în aer liber, picnicuri, rucsaci, excursii, gratare.

Caietul de sarcini:

Nume: Aragaz Alcool

Material: oțel inoxidabil, aliaj de aluminiu

Dimensiuni(aproximativ): aragaz alcool: diametru: 65mm/2.56 în, înălțime: 67mm/2.64 în; suport: diametru: 110mm/4.33 în, înălțime: 108mm/4.25 în

Lista De Ambalare:

Aragaz Alcool * 1

Suport * 1

Sac De Depozitare * 1

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Adresa dvs. de ordine TREBUIE să se POTRIVEASCĂ Transport address4. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.5. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 60 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!6. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

1 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). 2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Etichete: tabăra de aragaz, tabăra de gaze, gelert portabil aragaz, aragaz turistice, spiritul aragaz, în aer liber, aragaz copt, alcool arzător, alcool arzător de aragaz, portabile, mașini de gătit electrice, arzător turistice

Recenzii

Rating