Electronice de Iluminat, Transformatoare de curent Alternativ de 220V la 110V Dc 12V 2A 25W Tensiune Constantă de Alimentare Transformatoare pentru iluminat

Electronice de Iluminat, Transformatoare de curent Alternativ de 220V la 110V Dc 12V 2A 25W Tensiune Constantă de Alimentare Transformatoare pentru iluminat

Electronice de Iluminat, Transformatoare de curent Alternativ de 220V la 110V Dc 12V 2A 25W Tensiune Constantă de Alimentare Transformatoare pentru iluminat

27.99lei

Descriere produs

 • Greutate: 130g
 • Semnal De Ieșire: DC12V/2.1/25W
 • Tip De Element: De Iluminat, Transformatoare
 • Plug Type: NICI unul
 • Numărul De Model: S-25-12
 • Garanție: 1 An
 • Certificare: ROHS
 • Tensiune de intrare: AC 100-240V
 • Tensiunea de ieșire: DC 12V
 • Material: Carcasa de Metal / Aluminiu de bază
 • Semnalul De Intrare: AC100V-240V 50/60Hz
 • Caracteristici: Reglementate DC
 • Nume De Brand: JOOLONPOR

Electronice de Iluminat, Transformatoare de curent Alternativ de 220V la 110V Dc 12V 2A 25W

1.Randament ridicat, durata de viata mare si reliabili

2.Scăzut dc unda, de înaltă eficiență

3.temperatura de funcționare scăzută și performanță viata

4.tensiune de intrare potrivite pentru toată lumea

5.Excelente de izolare de proprietate, de înaltă rezistență dielectrică

6.100% full-load test de ardere

7.2 ani garanție

Puterea noastră prin organizație profesională, calitatea este foarte de incredere, produse vinde bine în Europa și peste tot în lume.Începând cu anul 2010, produsele noastre au trecut CE si ROHS certificare, precum și accesul la mai multe certificate, clienții pot fi siguri de cumpărare.

Ordinele de vânzare cu amănuntul :Am de ambalare de articole cu mare pasiune rezistenta airbagului și va oferi protecție completă pentru elementele timpul lung de transport și asigurați-vă că ajunge la mâna ta cu stare perfectă.

Comenzi vrac :După utilizarea alb ambalaj cutie, vom folosi greu cutie de hârtie de ambalaj, în cele din urmă, vom folosi o cravată puternic pentru a lega bunuri, astfel încât pentru a proteja ambalajul secundar în stare bună.A se asigura că mărfurile în tranzit este în stare bună.

1. Suntem în comutare de alimentare experiență în industria, pentru a produce 10 w - 1000 w putere de comutare de alimentare, poate fi o gamă completă de soluții de putere pentru tine.

2. Calitatea produselor noastre este de încredere, cost-eficiente, de calitate excelentă și preț rezonabil.

3. Avem o multime de stoc, livrare rapida, indiferent de cât de comanda.

4. Ambalajele produselor noastre este foarte bun, clienții nu trebuie să vă faceți griji despre daune în tranzit.

5. Produsele noastre varietate, inclusiv interioară de alimentare, rezistent la apă în aer liber alimentare, CCTV alimentare cutie, alimentare de curent constant, reglabil putere lumina de alimentare, poate în funcție de nevoie de dumneavoastră pentru a achiziționa.

6. Serviciul nostru este foarte bun, de 24 de ore de servicii on-line, răspunde la întrebări în timp util.

Începând cu anul 2008, compania noastră este specializată în cercetare și dezvoltare, producție și vânzări de comutare de alimentare în ultimii 10 ani, produsele se vând bine în piața internă la peste tot în lume, inclusiv Asia, Europa, Africa, America de Nord, produse favorizat de către clienți.Compania noastra acopera o suprafata de 5000 de metri patrati, are o echipă de cercetare și dezvoltare mai mult de 10 persoane, personalul de producție de aproape 200 de persoane, 50 de persoane echipei de vanzari, compania de ieșire anual de 600.000 de unități, valoarea producției anuale a ajuns la aproape 20 de milioane de yuani.Compania noastra a fost angajat la construirea de brand, se concentreze pe calitatea produselor, de a câștiga încrederea clienților.

Elementele vor fi livrate în termen de 1-3 zile atfer plata.modul nostru de logistică sunt diverse, inclusiv China post, DHL, fedex, TNT, UPS, EMS.dacă nu aveți nevoie de la China post aviației înregistrat pachete, puteți trimite mesaje de pe Profesionaldesign.ro la noi, vă vom contacta în timp.Apoi putem livra conform desemnat de logistică.

Vom accepta Escorw.

Pentru alta metoda de plata sau întrebare,vă rugăm să ne-a trimis e-mail,sunt sigur că oricare din cererea dvs. va primi atenția promptă&răspuns.

Etichete: 12v 2a adaptor, tehnician dentar, led transforma, 12v 7a ac adaptor, buck 110 greutate, buck 110 produse, canalizare apa, 220v 5v 2a, sursa de alimentare de 12 v 30a, ac dc psu

Recenzii

Rating