Transport gratuit test Bun putere de bord pentru 47SL90QD-CA 47SL80YD-CA LGP4247-09S EAY58470001

Transport gratuit test Bun putere de bord pentru 47SL90QD-CA 47SL80YD-CA LGP4247-09S EAY58470001

Transport gratuit test Bun putere de bord pentru 47SL90QD-CA 47SL80YD-CA LGP4247-09S EAY58470001

89.49lei

Descriere produs

  • Nume De Brand: Henrylian
  • Tip: Încorporat Industriale Placa De Baza
  • Certificare: NICI unul
  • Origine: NC(de Origine)

cumpărătorul trebuie să citească!!!

Pls notă:

1:Descrierea inainte de a cumpara, vă rugăm să citiți cu atenție titlul, vă rugăm să asigurați-vă că placa de modele și modele de mașini, dacă nu sigur, dreptul de a cumpăra produsul nu se potrivește cu locul de muncă, acest lucru este responsabilitatea de a fi un cumpărător, nu suntem responsabili pentru, putem accepta returnarea de bunuri, dar nu vom suporta costurile de transport, dacă nu ați înțeles problemă, puteți trimite e-mail la noi, vom răspunde la e-mail, vă mulțumesc!

2.Aceste produse sunt utilizate, placa de circuit componente nu rupte,vom testa înainte de a-am trimis ,

3. Toate produsele au fost testate înainte de expediere.Dacă produsul este defect în timpul transportului, vă rugăm să ne informați imediat după ce a primit-o.

4: nu deschide o disputa, deoarece produsul este vechi.Avem o descriere detaliată.Dacă nu puteți accepta, te rog, nu face ordine, și pentru a evita provocând dispute inutile.Vă mulțumesc!

5:o Parte din produs este nou și original, în cazul stocurilor avea noi stoc, va vom trimite toate produsele noi, dacă în cazul noilor stoc vândut, va vom trimite produsele vechi, dar toate produsele sunt strict testate înainte de expediere, așa că nu vă faceți griji!sper că puteți înțelege!

6: Toate produsele au o perioada de trei luni perioada de garanție, dacă aveți orice probleme de calitate, aveți posibilitatea să contactați cu noi ,putem schimba bunuri și de întreținere, Dacă nu sunteți mulțumit, Vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface, fără nici o pierdere.nu vă faceți griji

Etichete: bq tableta, c fascicul placa, consiliul pentru lenovo, lg alimentare tv, consiliul tv lg, curea de spaghete vesta, circuitul invertor de sudare mașină, windows 10 home cheie rusă, dantela spaghete, tastatura x250

Recenzii

Rating