10buc 3.8 cm x 40cm Elastic Curea de Fixare cabluri cu Catarama din Plastic Cârlig și Buclă de Magie Întinde Benzi Transport Gratuit

10buc 3.8 cm x 40cm Elastic Curea de Fixare cabluri cu Catarama din Plastic Cârlig și Buclă de Magie Întinde Benzi Transport Gratuit

10buc 3.8 cm x 40cm Elastic Curea de Fixare cabluri cu Catarama din Plastic Cârlig și Buclă de Magie Întinde Benzi Transport Gratuit

44.71lei

Descriere produs

  • Tip: Eliberabil
  • Numărul De Model: 3.8 cm x 40cm
  • Material: Nailon

10buc/lot 3.8*40cm Elastic Legături de Cablu Nailon Obligatoriu Curea de Fixare din Plastic cu Buton Cârlig Buclă Magic Întindere Bandă cu Cataramă de Transport Gratuit Dimensiune: 3.8 cm latime x 40 cm lungime (Cârlig: 5 cm lungime) Culori: Negru Ambalaj: 10 buc Descriere: Elastic carlig si bucla curele cu catarama din plastic.dacă doriți să modificați catarama de metal, vă rugăm să nu ezitați să mă contactați.Cerere: utilizate pe scară Largă pentru legare fire și cabluri, accesorii de calculator, carte aranjament, echipamente medicale și fixe mărfuri etc.

Vă mulțumesc foarte mult pentru comanda.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Profesionaldesign.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Profesionaldesign.ro!

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Etichete: red dragon pictura, rochie de seara rosie, rochie rosie cu fantă, roșu și negru fard de pleoape, fetita rochie roșie, fața roșie ceas, mâna balon folie, iluminat scrie, luciu de buze m 16, lsd-ul huawei lx1

Recenzii

Rating